Small preview image


En av de största styrkorna med vårt svenska mästerskap i datorprestanda och överklockning är att alla svenska medborgare kan delta. Under årets mästerskap har vi gått extra långt för att öppna upp tävlingen för en bredare publik, men vi har även andra stora nyheter på väg. Under SMPC2009 kommer vi även att erbjuda Live-sändningar från deltagare runt om i Sverige. Detta görs möjligt med den svenska tjänsten Bambuser som genom en mobiltelefon eller webbkamera gör det möjligt för Alla deltagare att bjuda på sändningar från sina överklockningsförsök.



Alla SM-deltagare som är intresserade av att visa upp sina kunskaper eller helt enkelt bjuda på lite rolig överklockningsunderhållning är välkommna att kontakta oss i juryn för mer information. Med Live-sändningar från tävlingarna kommer vi att ge ytterligare en dimension i årets mästerskap som förhoppningsvis både inspirerar och skapar mer intresse kring fenomenet överklockning.


Redan har ett flertal SM-profiler visat sitt intresse för att bjuda på lite Live-show genom Bambuser och förhoppningsvis finns det fler där ute som vill bjuda på sig själva. Bambuser är en mycket enkel tjänst och tar bara någon minut att få igång, men NordicHardware kommer i samarbete med Bambuser att ge alla SM-deltagare den assistans som kan behövas.


Live-sändningar från mästerskapet kommer att presenteras i våra nyheter under mästerskapets gång så håll ögonen öppna!


– Mer information om Bambuser och hur det fungerar finns på Bambuser.com.
– Kontakta oss på följande adress för mer information om ni är intresserade av att testa Live-sändningar under Prestanda-SM 2009.


Kommentera och läs mer i forumet!


Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments