Lian Li tar LED-trenden till nästa nivå med RGB-kablar

0

RGB-trenden var ostoppbar på årets Computex-mässa, vi såg alla möjliga typer av datorkomponenter och kringutrustning utrustade med RGB-belysning men Lian Li tog det hela ett långt steg längre.

Den som trodde att trenden med RGB-belysning hade nått sin högsta punkt när RGB-utrustade datorstolar började säljas trodde fel. Numera finns mer eller mindre alla möjliga datorkomponenter och kringutrustning med RGB-belysning och årets Computex-mässa var dränkt i adresserbara LED-lampor.

Lian Li som är mest kända för sina datorchassin tog dock det hela ett steg längre och visade upp datorkablar som kunde lysa i regnbågens alla färger.

Tekniskt sett så är det förlängningskablar, så kompatibiliteten bör vara hundraprocentig för alla nätaggregatsmodeller. Lian Li har istället för en typ av tyg som går runt de individuella kablarna använt sig av LED-rör. Dessa kopplas sedan ihop med en kontrollenhet som låter användare styra LED-rörens färger och effekter.

Dessa förlängningskablar kommer att finnas tillgängliga i butik inom en eller två månader. Prislappen hamnar på omkring 450 kronor för 24-pin kabeln och de dubbla PCIe-kablarna kommer att kosta omkring 200 kronor.

NordicHardwares Computex-reportage presenteras i samarbete med MSI.

Fler videoreportage från Computex 2018

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid