Small preview image

Igår rapporterade vi om den nya mp3-spelare iPod Shuffle från Apple. Med en minimalistisk design och innovativa funktioner så som att placera kontrollen på hörlurskabeln riktar sig Apple till den som vill ha en spelare som bara levererar exakt det som behövs. Nu har siten ifixit.com fått tag i ett exemplar som man självklart började med att plocka isär. Resultatet av detta kan ni se på bilden nedan.



 


Shulle isärplockad
(observera att pengen inte fanns i spelaren)


Som ni kan se är det inga extrema kretsar vi pratar om, varken i storlek eller funktionalitet, men så är det ju också en enkel spelare vi pratar om. Igår anmärkte vi på batteritiden som faktiskt är två timmar lägre än den förra generationens Shuffle och här ser vi att det lilla batteriet i fråga. Intressant att notera är att Apple faktiskt erbjuder en möjlighet att byta ut batteriet ifall det skulle bli utslitet, detta kostar dock 49$ vilket kan kännas aningen saftigt när hela spelaren kostar 79$.


I forumet diskuterades det igår huruvida man skulle kunna använda andra hörlurar än Apples egna, detta eftersom självkontrollen som styr spelare sitter på sladden till öronsnäckorna. Fixit.com rapporterat att det går alldeles utmärkt att använda andra hörlurar, bara du klara dig utan att pausa, byta låt, få låttiteln uppläst eller ändra volym. Med andra ord är kontrollem tyvärr fast i hörlurarna. Som ni kan se HÄR finns det dock sätt att ha andra hörlurar än Apples egna.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments