Kingston har presenterat ett nytt varumärke för gaming efter att man sålt av HyperX. Intels Alder Lake S-arkitektur ryktas dyka upp lagom till slutet av oktober månad och du kan nu bryta kryptovalutor med Norton Antivirus.

Denna vecka har vi sett Kingston sjösätta ett nytt varumärke, Norton ger sig på ett vis in på marknaden för kryptovalutor och Intels nästa processorarkitektur hävdas dyka upp runt halloween.

 

Alder Lake landar i slutet av oktober?

Det senaste ryktet angående Intel och deras kommande processorarkitektur menar att lanseringen kommer att ske någon gång under slutet av oktober månad. En lansering som hävdas ske mer eller mindre samtidigt som nästa generation av operativsystemet Windows.

Läs mer hos TechPowerUp.

 

Kingston lanserar varumärket Fury

Kingston har sålt av sitt gaming-varumärke HyperX. Detta stoppar dock inte tillverkaren från att producera spelinriktad hårdvara. Vilket är precis det som det nya varumärket Fury ska göra. Detta varumärke kommer att erbjuda produkter inom DRAM, flashminnen och SSD-lagring som ska vara inriktade till just datorspelande. Kingstons pressmeddelande listar följande produktserier som kommer att vara en del av varumärket Fury:

  • Kingston FURY Renegade: Högpresterande minnen med låga latenser för extrem prestanda i det absoluta toppskiktet. DDR4-frekvenser upp till 5333 MHz, med och utan RGB-belysning.
  • Kingston FURY Beast: Kingstons populära minnen för entusiaster och gaming med tonvikt på kostnadseffektiva uppgraderingar och hög prestanda. Hastigheter upp till 3733 MHz, tillgängliga i DDR3 och DDR4 med såväl som utan RGB-belysning.
  • Kingston FURY Impact: Kraftfull SO-DIMM som ger en prestandaboost för laptops, NUC:s och andra PC-datorer med liten formfaktor (i DDR3 och DDR4), med hastigheter upp till 3200 MHz.

Bryt Ethereum med Norton Antivirus

NortonLifeLock som skapat antivirusprogrammet Norton introducerar nu en ny tjänst kallad Norton Crypto som blir en del av Norton 360. Denna ska låta användare bryta kryptovalutan Ethereum genom sin antivirussvit och spara valutan i en digital plånbok som Norton själva står för.

Läs mer hos OC3D.

 

Telia höjer obegränsat-priser – med C More och Netflix

I mobilvärlden rörde Telia om i veckan genom att inkludera videotjänster med sina nya obegränsade abonnemang. Både C More och Netflix kan nu inkluderas i operatörens mobilabonnemang. Telia ger ett lägre totalt månadspris än om tjänsterna skulle köpas separat men höjer samtidigt kostnaden för deras obegränsade abonnemang.

Läs mer hos vår systersajt Surfa

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid