Respawn Entertainment står inte bara bakom Titanfall-serien och Apex Legends utan även ett Star Wars-baserat spel kallat Jedi: Fallen Order som nu fått ett datum för sitt första officiella avtäckande.

Respawn Entertainment har hittills stått för de två installationerna i spelserien Titanfall samt det populära Apex Legends som alla utspelar sig i samma universum. Spelstudion arbetar även på att utveckla ett spel baserat i Star Wars-universumet kallat Jedi: Fallen Order.

Hittills har det inte kommit fram mycket information kring vad Respawn har planerat för galaxen lång, långt borta. Detta kan enligt StarWars.com komma att ändras den 13 april då Respawn under en panel som hålls i samband med Star Wars Celebration i Chicago ska ge en första inblick i den kommande speltiteln.

Hemsidan nämner inga specifika klockslag för när panelen ska hållas. Däremot nämns det att tidigare okända detaljer kommer att ges ut inför spelets lansering senare i år.

Jedi: Fallen Orders handling utspelar sig strax efter episod 3 och följer en padawan som överlevde ökända Order 66 som och desintegrerade jediorden. I dagsläget finns det inte mycket annan information angående spelet att tillgå bortsett från att Respawn har bekräftat att det kommer inte kommer att vara ett onlinespel.

Exakt vad Respawn Entertainment kommer att visa upp under panelen är i skrivande stund oklart. Ingenting har bekräftats angående en möjlig trailer, skärmdumpar eller videoklipp inifrån det faktiska spelet. Förhoppningsvis lyfter utvecklaren på locket tillräckligt för att hypen ska hålla i sig fram till slutet av året då spelet förväntas lanseras omkring jultiden.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid