iPhone 4 fick som de flesta av Apples produkter stor uppmärksamhet när den lanserades i början av juni. Nu har de första siffrorna för försäljningen, som startade den 24 juni, kommit in och de vittnar om Apples mest lyckade produktlansering någonsin.

Inte mindre än 1,7 miljoner iPhone 4 telefoner ska ha sålts under de första tre dagarna, vilket blir ännu mer imponerande med tanke på de problem Apple under sina förhandsbokningar.

Men de 600 000 enheter som förhandsbokades under första dagen har nu alltså trumfats ordentligt och fått Apples grundare Steve Jobs att trumma sig ordentligt på bröstet för företagets räkning.

gallery02-20100607

Apple har redan visat imponerande försäljningssiffror för sin första mediaplatta iPad och även om företagets iPhone-segment redan är väl etablerat kan vi inte låta bli att förundras över försäljningsframgångarna. Som referenser kan nämnas att iPhone 3G samt 3GS såldes i motsvarande 1 miljoner exemplar under sina lanseringshelger.

Nu återstår att se hur telefonen väl mottas av alla köpare då även iPhone 4, enligt de första användarrapporterna, lider av brister. Men Apple går det knappast någon nöd på och de flesta tester som dyker upp hyllar trots allt den rekordsäljande nallen.

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Campaigner Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Campaigner
Medlem
Campaigner

Fattar inte hur de lyckas sälja så mycket när den är så DYR!

Är det iPhonens rykte lr?