Intel är den officiella hårdvarupartnern för PC-versionen av Marvels kommande Avengers-spel och nu ser det ut som att tillverkaren förbereder en uppsättning specialutgåvor av existerande processorer för att fira samarbetet med Square Enix.

Under förra året blev det klart att Intel blir den officiella hårdvarupartnern för Square Enix kommande speltitel baserad på Marvels Avengers-serie. Det verkar som att det blir mer än ett symboliskt samarbete och/eller Intel-centriska optimeringar hos speltiteln.

Enligt en vietnamesisk hårdvaruförsäljare förbereder Intel specialutgåvor av minst fyra olika processormodeller för att fira sitt samarbete. De bilder som delats av Twitter-kontot momomo_us ger inte mycket information kring de faktiska processorerna. Spekulationer pekar dock mot att det helt enkelt rör sig om existerande modeller som fått suffixet ”KA” och specialdesignade förpackningar med Avengers-tema.

Ovanstående bild visar mycket riktigt vad som går under namnet ”Core i9 10900K Avengers Edition”. Momomo delade dock en annan bild på de fyra tidigare okända processorupplagorna där suffixet ”KA” används.

Exakt när dessa specialupplagor kan komma att lanseras eller vilka länder som får ta del av detta jippo återstår att se. Square Enix speltitel är dock planerad att lanseras 4 september och specialupplagorna kan vara planerade att släppas lös i samband med spelsläppet.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid