Inom kort kommer vi börja ta emot anmälningar för Prestanda-SM 2004 och i början av december drar tävlingarna igång på riktigt. Inför årets svenska mästerskap i datorprestanda, som är det tredje i ordningen, har vi gjort en del märkbara förändringar i reglerna.
Vårt mål är att få ett SM tillgängligt för alla och där resultaten som presenteras är garanterat giltiga. Dessa mål har präglat våra regeländringar för 2004 års mästerskap.


För att garantera en rättvis bedömning av resultaten har vi först och främst utsett en officiell jury för Prestanda SM 2004 som består av följande parter.


Henrik Berntsson – Ansvarig utgivare NordicHardware nätverk
Anton Karmehed – Chefredaktör NordicHardware nätverk
Nicklas Renqvist – Futuremark Inc.
Franck Delattre – Panopsys (CPUID)


Dessa parter är de enda som inte får deltaga i Prestanda-SM 2004 och kommer tillsammans utse vinnarna i mästerskapet.
För att inga oklarheter ska uppstå kring vinnarnas genuinitet har vi även ändrat regeldokumentet så att alla vinnare måste kunna verifiera sina resultat genom videofilm.
Dessa filmer kommer även finnas tillgängliga för nerladdning på NordicHardware.se.


Vi har även flyttat tävlingens slut till 23.59 den 30 december 2004 för att ge både deltagare och jury en lugn nyårsafton.
Det fullständiga regeldokumentet har ni här nedan och mer information kring årets SM kommer när vi lanserar den officiella SMPC 2004 sajten.Vi tar gärna upp diskussioner kring SMPC 2004 och dess regler i forumet.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid