Den koreanska tillverkaren Cowon, mer kända som iAudio i Sverige, har nu publicerat bilder och specifikationer på en ny MP3-spelare. IAudio G3 heter den nya skapelsen som är ännu en i raden av flashbaserade spelare från tillverkaren.
Designmässigt har G3 förändrats något mot sina syskon då iAudio tidigare satsat på en avlång design för sina flashspelare. iAudio G3 är däremot mer åt det kvadratiska hållet.


Spelaren är helt klart av modell mindre och mäter 64.0 x 45.0 x 17.1 mm (B x H x D), vikten är också sparsam då G3 väger 36g utan batteri.
När vi ändå talar om batteriet kan vi nämna att den förmodligen mest imponerande egenskapen på iAudio G3 är dess specificerade speltid.


Cowon säger att deras nya skapelse ska klara av 50h kontinuerlig speltid med endast ett vanlig AA-batteri. Ofantligt imponerande specifikationer med andra ord som vida överstiger de flesta konkurrenters specifikationer.
Hur exakta dessa specifikationer visar sig vara återstår att se men det finns helt klart gott om spelrum.Utöver sin imponerande speltid har G3 gedigna specifikationer med stöd för mängder av filformat och flera inställningar för att optimera ljudåtergivningen.


Spelaren kommer inledningsvis lanseras i 256MB, 512MB och 1GB storlekar men även en 2GB modell är att vänta. Något som också är det första i sitt slag med flashbaserad lagring.


Vi har ännu inga uppgifter om när spelaren väntas till Sverige men tills dess kan man hitta ytterligare specifikationer och priset på Mobilemag.com.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid