HTC One M9 dyker nu upp i vad som kan vara de första läckta pressbilderna från tillverkaren. En silver/guld färgad version visas för första gången och telefonens specifikationer bekräftas av ytterligare en källa. Med mindre än en vecka kvar till presentation börjar vi nu få en bra bild av vad vi kan vänta av HTC:s flaggskepp.

Med en knapp vecka kvar till presentationen av HTC One M9 läcker de första pressbilderna ut på företagets kommande flaggskepp. Bilderna som nu publiceras av den tyska tekniksajten MobielGeeks visar den kommande telefonen med en One M8-liknande design men med ett flertal distinktiva designskillnader. På telefonens baksida finns den fyrkantiga kameralins som vi sett i tidigare läckta renderingar och bilder. Här finns också ett borstat aluminiumskal i silver eller svart. De visar dock inte samma färger på de två modellernas framsidor. Den silverfärgade modellen sägs ha en guldfärgad framsida och guldfärgade sidor medan den svarta modellen behåller samma mörka färg på alla sidor.

HTC_One_m9_pressbild_4

De nya bilderna kommer med mer information om den kommande produktens specifikationer. Informationen bekräftar tidigare läckt information. Detta betyder att telefonen har en fem tum Full HD-upplöst skärm, ett Qualcomm Snapdragon 810-chipset klockat till 2 gigahertz, 3 gigabyte arbetsminne, 32 gigabyte lagringsutrymme, en 20 megapixelkamera på baksidan och en 4 megapixelkamera på framsidan.

Här jämför vi specifikationerna för One M8 och de läckta specifikationerna för One M9.

  HTC One M8 HTC One M9
Skärmstorlek 5 tum 5 tum
Skärmupplösning 1 920 x 1 080 1 920 x 1 080
Processor Qualcomm Snapdragon 801 Qualcomm Snapdragon 810
Arbetsminne 2 GB 3 GB
Lagringsutrymme 16 GB 16 GB
Huvudkamera 4 megapixel 20 megapixel
Frontmonterad kamera 5 megapixel 4 megapixel
Batterikapacitet 2 600 mAh 2 900 mAh
Vikt 160 gram 157,5 gram
Tjocklek 9,4 mm 9,6 mm

HTC One M9 sägs nå Tyskland i april och säljas för 750 Euro. Detta betyder att den kan bli HTCs hittills dyraste telefon.

HTC_One_m9_pressbild_6

HTC_One_m9_pressbild_5

Källa: Mobile Geeks

Relaterade artiklar

Annons

4
Leave a Reply

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MatssBewiseorwiseQuestion_TechBilianen Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Bilianen
Gäst

Va fan, den ser ju IDENTISKT ut som M8, jag hoppas verkilgen att det här är ett skämt.
Vad hände med EVleaks ”pressbild”, den var ju bra mkt snyggare och gjort det som M8an inte gjorde, ta bort den stora svarta raden med htc och gjort telefonen i helhet snyggare. Sen var det ju inga förborrade hål dessutom för högtalarna utan följde formspråket på Nexus 8 tableten som HTC gjorde.
Blir inget nytt köp av M9 om den ser ut så, tyvärr……

Question_Tech
Gäst
Question_Tech

Det står i tabellen:”Lagringsutrymme 16 GB 16 GB” på båda modellerna ska det inte vara 32 GB istället i HTC One M9 kolumnen ?

Bewise
Medlem
Bewise

Instämmer med det du skrev [b]Bilianen[/b]!

Matss
Gäst
Matss

[quote name=”Bilianen”] förborrade hål[/quote]

Ja, och förmonterad skärm också!

Sånt retar en gör-det-självare,