HP tillverkar både massvis av olika bildskärmar och datorer, ett faktum företaget drar nytta av när man utvecklat sin senaste allt-i-ett-PC, Envy Curved All-in-one. Det är den första allt-i-ett modellen på marknaden med en ultrabred och välvd skärmpanel som med sina 34 tum erbjuder fina 3 440 x 1 440 pixlar samt kraftfulla integrerade komponenter.

HP Envy Curved All-in-one har en ultrabred skärmpanel på 34 tum och till skillnad mot merparten av de allt-i-ett-datorer vi ser på marknaden är skärmpanelen inte bara extra bred utan även välvd. En tillverkningsteknik som inte är det lättaste på en vanlig skärm och definitivt inte blir enklare av att man även trycker in massvis med prestandakomponenter bakom panelen som har en upplösning på 3 440 x 1 440 pixlar och ett bildförhållande på 21:9.

HP laddar nämligen sin Envy Curved med Intels sjättegenerations Core i-processorer baserad på Skylake-arkitekturen. Processorn matchas av 16 gigabyte DDR4-minne, 128 gigabyte SSD-enhet samt en hybridhårddisk på 1 terabyte. Grafikkortet är ett Geforce GTX 960A vilket även borgar för fullt duglig spelprestanda, allt drivet av Windows 10. Andra funktioner som packats in i den välvda datorn är högtalare från Bang & Olufsen, en Intel Realsense-kapabel webbkamera.

HP Envy Cured all-in-one är på många sätt en vidareutveckling av företagets välvda Envy 34c skärm och använder sig av en VA-panel med LED-bakbelysning, 350 nits ljussturka samt en responstid på 14 millisekunder, (GtG) med andra ord inte optimalt för spelare. VA-panelen ska dock ge god bildkvalité och matcha de användare som är produktiva med sina datorer.

HP Envy Curved All-in-one kommer att börja säljas den 22 november med en prislapp som startar vid 1 800 dollar, motsvarande runt 18 000 kronor inklusive moms på den svenska marknaden.

Läs mer

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Tobberian Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Tobberian
Medlem
Tobberian

Take that äpplet. 😛