Nästa installation i spelserien Halo som renoverats och finpolerats är på väg till PC och nu är det Halo 2: Anniversary som kommer att anlända till plattformen den 12 maj.

Halo: The Master Chief Collection fortsätter expandera med spelseriens olika installationer i moderniserade utföranden. Näst på tur står Halo 2 som nu kommer i ett ”Anniversary”-utförande med lanseringen planerat att inträffa under nästa vecka.

Halo 2: Anniversary erbjuder inte bara uppiffade texturer som ibland är mer eller mindre det enda nyversioner av spelklassiker har att skryta med. Denna upplaga av speltiteln kommer även med helt omgjorda filmsekvenser. Fler sekvenser har även lagts till i spelet för att bättre länka denna titel med uppföljaren Halo 5: Guardians. 343 Industries har även lyckats få en tungviktare i form av Blur Studios att skapa dessa filmsekvenser i nyversionen.

Som tidigare nämnt är det den 12 maj som Halo 2: Anniversary kommer att dyka upp på PC. Likt de titlar ur The Master Chief Collection som lanserats kan denna installation antingen införskaffas separat eller köpas som en del av den kompletta spelsamlingen som kommer lanseras successivt under 2020.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid