En fortsättning på Gordon Freemans äventyr i Half Life-sagan är något som många har önskat sig länge, nu har den möjliga storyn för Half Life 2 – Episod 3 publicerats.

För snart tio år sedan så lanserades Half Life 2 – Episod 2, sedan dess har hängivna spelfantaster önskat en fortsättning på Half Life-sagan, dock har utvecklarna Valve varit i princip knäpptysta vad gäller Half Life sedan dess och om en uppföljare någonsin kommer att lanseras återstår att se.

Sedan lanseringen av Episod 2 så har även flertalet författare lämnat Valve, en av dessa är Marc Laidlaw som arbetade som huvudförfattaren på just Half Life, och medans det inte officiellt är en fortsättning på spelserien så har Laidlaw nu publicerat vad han hävdar är Half Life ”fanfiction” på sin personliga hemsida. Handlingen i den historian som han publicerade följer vad som mycket väl kan vara Laidlaws plan för Half Life 2 – Episod 3, om episoden hade blivit verklighet.

I vad som kan ses som ett försök att skydda sig själv mot möjliga rättsliga följder av denna publicering så har många namn och karaktärer ändrats i Laidlaws publicering. Till exempel så har karaktären Gordon Freeman i Laidlaws ”Epistel 3” ändrats från man till kvinna och fått namnet Gertie Fremont och G-Man nämns här som Mrs. X

Detta är som sagt inte den officiella handlingen för Half Life 2 – Episod 3 om den någon gång skulle se dagens ljus, utan Laidlaw har påpekat via sin Twitter att detta endast är fanfiction. Men det är det närmsta vi kommer till en fortsättning på Half Life just nu.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Gäst
earn to die

This is great websites, I visited some of them but I didn’t know that Google offers free games.And this is I play free flash games in this websites.
http://happywheels-free.com/
http://impossiblegame.co/
http://rolltheball.co/