Nvidias senaste drivrutin Geforce 436.48 drogs med en del problem som orsakade krascher och flimmer för vissa användare, något som nu ska åtgärdas med nyligen lanserade uppdateringen Geforce 436.51.

Nvidias senaste drivrutin som lade till kompatibilitet med Ghost Recon Breakpoint och en rad andra speltitlar har enligt användare kommit med en del problem. Problemen ska ha inkluderat sporadiska spelkrascher och flimrande bildskärmar.

Mer specifikt listar Nvidia speltitlarna Fifa 19, Fifa 20 och Star Wars: Battlefront II som de speltitlar där ovanligt många krascher rapporterats. Sett till de blinkande bildskärmarna som kommit som ett resultat av drivrutinen ska det till största del röra sig om speltiteln Apex Legends där detta problem har manifesterat sig.

Nvidia är dock snabba på bollen och har nu lanserat en uppdaterad version av drivrutinen kallad Geforce 436.51 som ska åtgärda den bugg som ledde till tidigare nämnda problem.

Den som upplevt de problem som den tidigare drivrutinen haft med sig kan ladda ned den uppdaterade versionen från Nvidias hemsida eller via företagets mjukvara Geforce Experience.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid