Under helgen fick några som köpt spelet Forza Horizon 4 i förväg tillgång till spelfilerna långt innan lanseringen inträffar och listan över spelets tillgängliga fordon har nu läckt.

Något gick inte riktigt som det skulle under helgen. Forza Horizon 4 som inte planeras att lanseras förrän i oktober blev tillgängligt att ladda ner för några som förköpt spelet.

Spelet gick förvisso inte att starta, så hittills är det ingen som inte är menad att spela spelet ännu som har fått testa det kommande racingspelet. Däremot kunde användare gå igenom spelets filer efter att de laddats ned.

Efter att filerna inspekterats kunde alla bilar som hittills lagts till i spelet identifieras. Dessa listades sedan efter tillverkare i en Reddit-tråd för den som är nyfiken att se vad Forza Horizon 4 kommer att bjuda på. (Spoilervarning!) Innan ni frågar: Ja, 1983 års Volvo 242 Turbo Evolution finns med i spelet.

Det är inte säkert om detta är alla bilar vi kommer att få se när spelet lanseras. Lanseringen är planerad att ske den 2 oktober vilket ger utvecklarna god tid att implementera ytterligare fordon. Sedan får vi inte glömma paket med nedladdningsbart innehåll, något de flesta utvecklare använder sig av idag för att lägga till ytterligare innehåll i spel efter lansering.

Forza Motorsports officiella Twitter-konto gick även ut och bad om ursäkt för förvirringen som kan ha uppstått. Det finns ingen risk i att avinstallera de filer som laddades ned under helgen och spelet kommer att laddas ned automatiskt vid lansering för den som köpt det.

Det verkar inte heller som att detta snedsteg har lett till att spelet hamnat på fildelningssajter.

Forza Horizon 4 lanseras den 2 oktober till Windows 10 och Xbox One.’

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Philip Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
Viktor Kock Appelgren

Ooooh, undrar om antalet bilar kommer ha minskat och blivit förvandlade till DLC innan det officiella släppet!?

Philip
Gäst
Philip

Inte säkert att alla 456 bilar är färdiga än. Vissa ”filer” kanske bara är några rader kod och logotyper än så länge. För att förebereda för vad som komma skall. Bara för att saker finns i spelfilerna behöver inte betyda att de är färdiga och redo att släppas.