I mina öron låter det ganska sagolikt i alla fall! Tänk er detta: DreamHack 2001 arrangeras i Jönköping i slutet på juli månad. 5000 platser, med andra ord Sveriges största datafestival! Priset skulle bli 500 kronor.
Ok, ni kan sluta dregla nu! Låter det skoj? Trodde väl det! Just nu så håller DreamHack Organizing, arrangörerna av DreamHack-festivalerna, på att undersöka möjligheterna att anordna en sådan sommarfestival.

”Vi undersöker för närvarande intresset för ett enormt DreamHack i sommar. Alla prenumeranter av vårt nyhetsbrev har fått en inbjudan att vara med i en enkät om detta.

Idén är att arrangera DreamHack på Elmia i Jönköping för 5000 personer. Jönköping ligger bra till i Sverige och Elmia ger oss möjligheten att expandera mera till kommande år om detta skulle bli verklighet.”

Info står att finna på DreamHacks officiella site.
Prenumeranter av DreamHacks nyhetsbrev har möjligheten att delta i undersökningen. Det enda problemet som jag ser i detta är att vi då är mitt i industrisemestern och en hel del är då utomlands eller helt enkelt upptagna. Men för tusan! 5000 pers ska väl gå att få ihop? Vad väntar du på!?! Kom med din åsikt!

Diskutera nyheten här.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid