Chassi och kylartillverkaren Deepcool går vintern i förväg och lanserar en ny modell av sitt slutna vattenkylningssystem Gamerstorm Captain 240. Med tilläggsnamnet white är kylningslösningen inte bara utrustad med en rejäl 240 millimeters radiator utan även ett snövitt vattenblock med integrerad pump samt dubbla 120 millimeters fläktar med lika vita fläktblad.

Svart-vita datorsystem blir allt populärare och inför en stundande vinterhögtid passar kylartillverkaren Deepcool på att lansera sitt slutna vattenkylningssystem Gamerstorm Captain 240 White. Kylaren är kompatibel med både AMD och Intels senaste processorer och baseras på en rejäl radiator på 240 millimeter med en profil av 27 millimeter. Radiatorn kompletteras med dubbla 120 millimeters pwm-fläktar som arbetar med en fläkthastighet på mellan 600 till 2 200 varv per minut.

Se även: Deepcool visar Star Wars inspirerande chassit TriStellar

Deepcool satsar sedvanligt mycket på estik och design där man kompletterat deras synliga vattenflödeslösning och steam punk design med ett snövitt färgtema. Vattenblocket kommer med en kopparbas och integrerad pump med matchande vitt LED-ljus.

Deepcool Gamerstorm Captain 240 White kommer att dyka upp i butiker inom kort och med en prislapp troligtvis runt 1 100 kronor inklusive moms.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid