Cooler Master har nu gått ut med färska nyheter om deras kommande chassi Storm Enforcer inriktat mot entusiaster och gamers. Chassit kommer med flera eftertraktade funktioner som stöd för USB 3.0, montering för SSD-enheter och mycket mer samtidigt som man lyckats få ner priset.

 

Under nästa månad kommer Cooler Master lansera sitt nya chassi Storm Enforcer som ser ut att komma med flera olika funktioner som är eftertraktade bland många entusiaster och gamers som chassit inriktar sig på. Chassit kommer med stöd för 2 st USB 3.0-portar på framsidan någonting som nästan är ett måste vid köp av ett nytt chassi idag nu när en större del av moderkorten på butikshyllorna har stöd för den nya standarden.

CM_Storm_Enforcer_4 CM_Storm_Enforcer_3

På insidan av chassit har vi en hårddiskbur med stöd för montering av inte bara 3.5″ hårddiskar utan även 2.5″ hårddiskar, själva tanken bakom detta stöd är att i princip alla SSD-enheter har omfamnat 2.5″-standarden istället för den stora och klumpiga 3.5″. Hårddiskburen går även att ta bort vilket ger dig plats för grafikkort på upp till 390 mm (270 mm med hårddiskburen på plats) men även med denna borttagen finns plats för 2 st hårddiskar i chassit.

Chassit i helhet har plats för 4 st 5.25″ och 6 st 3.5″-enheter, varav 4 sitter i hårddiskburen. När det kommer till kylning vilket många lägger stor vikt på idag kommer chassit med en 200 mm fläkt med röda LED:s monterade i fronten, en 120 mm i bak och möjligheten att installera 2 st 120mm eller 1 st 200 mm fläkt i taket. CM Storm Enforcer är byggd i stål och svart ABS-plast och väger in på hela 8.9 kg men i helhet låter det i alla fall som ett riktigt robust chassi.

CM_Storm_Enforcer_2 CM_Storm_Enforcer_1

CM Storm Enforcer väntas släppas nästa månad med pris på runt 800 kronor inklusive moms.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid