Call of Duty: Black Ops III kommer att bli en av höstens största spelsläpp och under Gamescom-mässan i Berlin passar utvecklarna Activision på att visa upp nya skärmdumpar från spelet. Grafikmotorn i den senaste delen av Call of Duty-serien är en rejält omarbetad version av den motor som introducerades i Black Ops II och visar nu upp sig i härlig 4K-upplösning.

Activition har stundtals fått motta en del kritik för att man återanvänt kod och teknik från förhållandevis ålderstigna grafikmotorer. Företagets omåttligt populära spelserie Call of Duty har också på senare år fått se sig slagen på fingrarna av konkurrenten Battlefield när det kommer till grafiska effekter. Med Black Ops III har Acitivision sett över det mesta i grafikmotorn och menar att man ska leverera både bättre effekter och inte minst känsla och responsivitet än någonsin tidigare.

Under Gamescom presenterar man således ett knippe nya skärmdumpar från spelet som i en upplösning om 3 840 x 2 160 pixlar ska ge en känsla för vilken grafisk flärd spelet ska kunna visa upp på en PC i 4K-upplösning. Skärmdumparna visar en viss mån av aliasing men stoltserar samtidigt med fina texturer och verklighetstrogna ljuseffekter.

Call of Duty: Black Ops III släpps den 6 november 2015 för PC, Xbox 360, Xbox One, PS3 och PS4 men redan den 19 augusti startar en begränsad betaperiod för multiplayer-delen av spelet som görs tillgänglig för dem som förhandsbokar spelet.

Källa: Call of Duty

Läs mer

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid