Detta är inte första gången vi rapporterar om dockningsstationer för Apples älskade iPod-spelare. Men vi kan inte låta bli att ge er information om den senaste i raden av stationära dockningsstationer för spelaren.
Det är ju faktiskt Bose, tillverkaren man antingen älskar eller hatar, som ligger bakom den senaste skapelsen som ska få dig att använda din iPod även som stationär musikstation.


Bose SoundDock heter deras dockningsstation som agerar både laddare och musikenhet för Apple iPod (Tredje/fjärde generationen) och Apple iPod mini.
Det finns inga detaljerade specifikationer för Bose SoundDock men i san Bose-anda har man i vår mening lyckats bra med designen på enheten som matchar Apples iPod mycket bra.
Dimensionerna på SoundDock är 168mm (H) x 302mm (B) x 165mm (D) och Bose försäkrar att man lyckats få ut riktigt bra ljud ur ett så förhållandevis litet system.Källa: Business Wire 


Bose SoundDock levereras med en IR-fjärrkontroll för högsta användarvänlighet och det enda man behöver göra för att få igång systemet är att koppla in strömsladden och låta iPoden slinka ner i hållaren.


En av de stora anledningarna till att Bose inte enbart har hängivna fans är deras ofta kraftfulla prissättning. Bose SoundDock är inte heller någon direkt billig produkt men det är upp till var och en om det är värt priset. 299 USD (~2250 SEK) beräknas enheten kosta när den dyker upp den förste oktober i år.
Läs mer om Bose SoundDock.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid