Small preview image

BFG Tech är nog mest kända för sina grafikkort man lanserat under åren där man använder sig exklusivt av NVIDIAs grafikkretsar. Men man har ett betydligt bredare utbud än så, med allt från moderkort till nätaggregat och andra tillbehör. Nu har det dykt upp information som indikerar att BFG kommer att utöka sin satsning på kompletta datorsystem, något man smygstartade med genom att lansera Smooth HD SCinema tillsammans med Smooth Creations. BFG sägs nu planera att visa upp en ny komplett Gaming PC under Consumer Electronics Show i Las Vegas i början på nästa år.



Den bild som publicerats på TweakTown visar att systemet använder sig av en stilren chassidesign och under skalet ska det finnas det senaste i hårdvaruväg kylt av ett helt underhållningsfritt vattenkylningssystem, vilket låter som LCLC från Asetek.



Det som bokstavligt talat är det mest iögonfallande är annars den integrerade touch LCD-displayen som sitter i fronten av chassit och tydligt visar att detta är ett system för de krävande användarna. Mer information om systemet lär dyka upp den 8 januari när CES slår upp dörrarna.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments