Small preview image

ATI har fortfarande inte fått ut sina Crossfire system för X1000-familjen på marknaden men det verkar som att man onekligen är på god väg. På Anandtech har man testat ATIs kommande styrkrets, RD580, som stödjer Dual x16 Crossfire precis som NVIDIAs senaste SLI-styrkrets. ATIs nya styrkrets verkar vara en mycket potent krets och speciellt överklockningspotentialen verkar vara mycket imponerande. Samtidigt har man på Anantech fått möjlighet att testa ATIs flaggskepp, Radeon X1800 XT, i en Crossfire-konfiguration och resultaten var mycket lovande. Då detta system inte är lanserat ännu fick man inte ge några konkreta siffror på dess prestanda, men alla testar man körde visade att X1800 XT Crossfire presterade bättre än 7800 GTX SLI.



Samtidigt är garanterat GeForce 7800 GTX 512MB en övermäktig konkurrent för X1800 XT men ATI meddelade att man har en PE-version av sitt flaggskepp under utveckling som ska ta upp jakten på NVIDIAs nya flaggskepp.


Vi ser fram emot att få se officiella tester på Radeon X1800 XT Crossfire och hoppas även själva kunna sätta tänderna i detta. Hur som helst finns det mycket intressant information om ATIs framtida Crossfire-system hos Anandtech.


:: Läs hela artikeln hos Anandtech

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments