Asetek meddelade nyligen att man lanserat inte mindre än 25 nya produkter och detta är allt från små pinaler till fulla vattenkylningskit. Den kanske mest intressanta nyheten är Aseteks nya vattenkylningsserie för 3.5″ hårddiskar. Man har lanserat två olika modeller för detta ändamål.
En för 3.5″ montering och en för montering i 5.25″ platser. Den förstnämnda monteras på hårddisken medan den sistnämnda monteras på sidorna av hårddisken.
Med den ökade värmeutvecklingen hos hårddiskar i dagsläget är detta verkligen ingen dum produkt och Asetek lovar imponerande resultat. Temperatursänkningar på runt 40% ska inte vara alls omöjligt enligt Asetek och detta kan garanterat ge hårddiskarna en längre livslängd.


Hårddiskkylarna säljs i hela kit men kan även beställas separat för de som vill komplettera sitt nuvarande vattenkylningssystem.


Asetek har alltså lanserat en massa andra produkter också och man har så klart inte glömt de som vill väcka lite uppmärksamhet. Om man nyttjar Aseteks 3.5″ HD-kylare kan man komplettera vattenblocket med en blå ljusdiod för följande effekt.Vill ni läsa mer om Aseteks vattenkylningskit för hårddiskar eller kanske se vad det är för övriga produkter man lanserat är det bara att leta sig vidare till Aseteks hemsida.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid