Small preview image

Apple har nu meddelat att man den 8 april kommer att visa upp framtidens iPhone-operativsystem. Operativsystemet är som Apples eventinbjudan avslöjar iPhone OS 4 och väntas bjuda på en hel del godsaker. Bland annat efterlängtat stöd för multitaskning och högupplösta skärmar, något som även skulle kunna ge en vink om sommarens iPhone-modeller. Apple kommer på torsdag att ge en ”smygtitt” på iPhone OS 4 så förmodligen lär vi inte se plattformen i några telefoner förrän framåt sommaren.



Men samtidigt har Microsoft börjat skicka ut en egen inbjuden för ett event den 12 april. Man säger ingenting specifikt om vad man vill prata om eller visa upp mer än följande citat;



”it’s time to share”


Den kantiga grafiken runt texten påminner oss lite om tillverkarens nya mobila operativsystem Windows Phone 7 series, men samtidigt var det inte särskilt länge sedan Microsoft presenterade en hel del information om sagda operativsystemet. För en gångs skull är Microsoft mer hemlighetsfulla än Apple och man har ju faktiskt en iPad-våg att dämpa, vilket man mycket väl kan tänkas göra ett försök med den 12 april. Men alla gissningar är välkommna.



Källa: Gizmodo, Engadget

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments