Small preview image

Apple är ett av de bästa företagen på dator och hemelektronikmarknaden vad gäller marknadsföring och dem som trodde att Apple inte skulle krama ur det sista ur den lukurativa julhandeln kan nog tänka om. Apple har ganska nyligen uppdaterat sin iMac-serie med Core 2 Duo-processorer och nu är det deras mobila datorer i MacBook-serien som är näst på tur. Uppgifter säger att Apple redan tillverkat de nya modellerna med Core 2 Duo-processorer och att man nu bara väntar på att släppa lös dem på marknaden. Man kan tycka att Apple skulle lansera sina nya MacBook och MacBook Pro modeller så fort man kunnat men så verkar inte vara fallet.



Det ser snarare ut som att Apple kommer kunna vänta med introduceringen av de nya modellerna till slutet av november. Men inga fasta datum är satta så en lansering kan komma tidigare än så, men man verkar med andra ord inte ha någon brådska så länge man inte missar julhandeln. Tidigare rapporter har handlat om en lansering i september och tiden för detta håller då på att rinna ut.


De nya MacBook och MacBook Pro systemen väntas annars få liknande specifikationer som nuvarande modeller vilket kanske inte är så överraskande. I övrigt ska just Apples bärbara datorer vara deras snabbast växande marknad och man slog försäljningsrekord förra kvartalet med 800 000 sålda enheter. Om deras kommande Core 2 Duo modeller kan spä på detta resultat ytterligare återstår att se.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments