Microsoft har två nya Windows Phone-telefoner på väg till butiker. Denna gången handlar det om två produkter kallade Lumia 640 och Lumia 640 XL. De två produkterna erbjuder imponerande skärmar, processorer och uppkopplingsmöjligheter för låga priser. När vi tar en titt på dem blir den matta Lumia 640 XL vår nya Windows Phone-favorit.

Windows Phone-entusiaster har rätt att klaga på Microsoft. Företaget lanserar billig modell efter billig modell och verkar inte vara särskilt intresserad av marknadens översta segment. på MWC i Barcelona presenterade företaget ytterligare två nya Windows Phone-produkter i ett lägre segment. Lumia 640 och Lumia 640 XL är två billiga produkter som trots sina låga priser erbjuder LTE-modem, dubbla SIM-kortläsare och microSD-kortläsare. Telefonerna skeppas med 5 tum respektive 5,5 tum skärmar med upplösningar på 1 280 x 720. Innanför deras färgglada men utbytbara skal finns Qualcomm Snapdragon 400-chipsets och en gigabyte arbetsminne och på deras respektive baksidor finns 8 och 13 megapixelkameror.

Microsoft Lumia 640 kommer till svenska butiker den 17 april och kommer att säljas för 1 700 kronor. Det större syskonet lanseras vid ett senare tillfälle med ett riktpris på 2 400 kronor. Tlill en början kommer endast enkel-SIM-modeller säljas i Sverige.

Relaterade artiklar:

Följ Nordichardware här

NordicHardware Youtube – https://www.youtube.com/nordichardware
NordicHardware Facebook – https://facebook.com/NordicHardware 
NordicHardware Twitter – https://twitter.com/nordichardware
NordicHardware Google+ – https://plus.google.com/102413880260864582313/

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid