När vi först stiftade bekantskap med In Win 904 och dess mini ITX-syskon 901 under CES tidigare i år gav vi tummen upp för dess stilrena design. Nu visar företaget fler versioner av samma chassi under Computex, och vi stannar till för att kika lite närmare på vad som erbjuds.

Stilren design med aluminium och härdat glas är vad som erbjuds i In Win 904 och 901, och även om prislappen ligger i överkant så måste vi säga att vi gillar vad vi ser när det kommer till just designen. Det är inte en chassiserie för de som vill klämma in maximal kylning i sitt chassi, utan snarare för den som vill ha en sober och gedigen dator som snyggt kan möbleras in vid skrivbordet.

När vi åter hälsar på hos In Win på Computex visar företaget upp svarta varianter av 904 och 901, en design som tagits fram i samarbete med Intel inför mässan. Kvar är det härdade, tonade glaset, som ger en ganska läcker effekt tillsammans med de lysdioder som finns i testsystemet.

Enligt In Win tar man för närvarande tempen på intresset för den svarta varianten av chassit, och om konsumentintresset finns lär vi få se 904 och 901 i nya färger på marknaden framöver.


Relaterade artiklar

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Decryphe Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Hans
Medlem
Hans

De här var ju faktiskt riktigt snygga, får man säga. Kör själv dock redan med ett Lian-Li A71F chassi och skulle sakna de optiska enheterna.