På CES 2015 får vi se ännu fler slutna vattensystem, varav vi stannar till lite extra vid Corsairs nya system H110i GT. Som namnet antyder är det en vidareutveckling av företagets existerande H110, men med en ny design och stöd för fläktstyrning och temperaturövervakning via Corsair Link.

En av Corsair senaste vattenkylningslösningar som visas upp på CES 2015 är H110i GT, ett slutet system som bygger kring dubbla 140-millimetersfläktar. Systemet bygger vidare på samma radiator och block som det existerande systemet H110, men med en uppsättning funktionella och estetiska uppdateringar.

Suffixet ”i” innebär som bekant stöd för Link, Corsairs system för att digitalt kunna övervaka fläkthastigheter, temperaturer och annan information, och som kan länkas samman med motsvarande information från andra Corsair-produkter. GT innebär i sin tur att produkten har fått flera designändringar, såsom en blank metallsida på radiatorn, utbytbara topplock för vattenblocket och sleevade slangar. Corsair menar dock att man har optimerat kylaren sedan den ordinarie H110, och att nykomlingen ska prestera något bättre och hålla processorn ytterligare några grader svalare.

H110i GT kommer dyka upp i svenska butiker inom kort och bör kosta ytterligare några hundralappar mer än sin föregångare, som i sin tur kostar cirka 1 100 kronor inklusive moms.


Relaterade artiklar

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid