Modularitet är ledordet för Cooler Master under 2015 och deras hörlurskoncept Mastersounds anammar konceptet helhjärtat. Förutom trådlös anslutning och aktiv brusreducering har lurarna nämligen ubytbara komponenter som högtalarelement och öronmuffar.

Cooler Masters hörlurskoncept är på pappret en sällsynt välutrustad hörlur. Det bluetooth-anslutna lurarna kommer med aktiv brusreducering, reglage för att byta låtar och ändra volym på både ljud och mikrofon men även uppgraderingsbara komponenter.

Hörlurarnas element är utbytbara och kan uppgraderas med mer väljudande varianter i efterhand, likaså öronmuffarna kan bytas ut efter slitage eller i jakten på bättre komfort.

Cooler Masters ambitionsnivå är imponerande hög men ställer samtidigt frågor kring hur hörlurarnas ljudkvalité påverkas av dess många funktioner och svårigheterna att optimera designen efter flertalet olika element. Med en prislapp som väntas bli väl tilltagen är konkurrensen mördande i hörlurssegmentet där Mastersounds hoppas slå sig in i slutet av året.

Läs mer från Computex 2015

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Gascogne Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Gascogne
Medlem
Gascogne

Kul ide med modulära hörlurar men som sagt, priset är helt avgörande.