Nu kommer en ny tillverkare till Windows Phone 8.1-marknaden. Acer har visserligen sålt Windows Phone-produkter tidigare men nu är det dags för en återintroduktion. Acer M220 är en liten och billig Windows Phone 8.1-telefon som kommer till butiker i maj för 78 Euro. Vi har klämt på den för att se vad man kan få för en liten slant.

För ett par år sedan var Acer en av få tillverkare av Windows Phone 7-telefoner. Sedan dess har företaget fokuserat på Android-telefoner, för att nu göra comeback med Windows Phone. M220 är företagets första telefon som drivs av Windows Phone 8.1. Produkten siktar in sig på marknadens lägsta segment och blir en av få konkurrenter till Microsofts Lumia-enheter. Telefonen kan knappast skryta med imponerande specifikationer men kan erbjudas till konsumenter med låg budget.

https://www.nordichardware.se/images/sitegraphics/fullimages/fullimages/fullimages/fullimages/smartphone_guiden.pngAcer M220 kommer att säljas via nätet och kosta 78 Euro, motsvarande 730 kronor. Detta gör den till en av marknadens billigaste Windows Phone-telefoner. Telefonens pris kan jämföras med Lumia 530 som finns att köpa i Sverige för 500 kronor eller med Lumia 535 som kostar 1 100 kronor.

Relaterade artiklar:

Följ Nordichardware här

NordicHardware Youtube – https://www.youtube.com/nordichardware
NordicHardware Facebook – https://facebook.com/NordicHardware 
NordicHardware Twitter – https://twitter.com/nordichardware
NordicHardware Google+ – https://plus.google.com/102413880260864582313/

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid