Ha kul med teknik! Målsättningen när vi på NordicHardware bjuder in till en nysatsning kring vår community är lika enkel som glasklar.

Med snart 17 år online har NordicHardware som tekniksajt varit med om det mesta. En historia som började med ohämmade teknikdiskussioner i ett aktivt egenkodat html-forum har utvecklats vidare till en konsumentvägledande redaktion med påkostade testlabb och stora köpguider. Medan Facebook och andra sociala medier blivit nya naturliga samlingspunkter för läsare och medlemmar har NordicHardware länge haft en tanke och vision om en ny storsatsning på det vi definierar som en community.

Vad är en community?

För oss i redaktionen och alla inblandade i NordicHardwares verksamhet är community ett begrepp som står för gemenskap, samlingsplats, likasinnade intressen och inte minst att ha kul tillsammans!

Varför gör vi en ny storsatsning på community?

För att vi vill skapa en gemenskap med människor som tycker teknik är kul. En gemenskap som Du ska kunna ta del av på det sätt och på den plats som passar just Dig bäst.

Vad kommer att förändras för mig som läsare?

Målsättningen är att du som läsare generellt ska ha ännu roligare när du besöker NordicHardware.se och våra olika sociala nätverkskanaler. I praktiken kommer NordicHardwares dedikerade communitygrupp kontinuerligt och aktivt posta fler lättsamma, underhållande och roliga inlägg i sociala medier. Samtidigt kommer vi fortsätta en rejäl uppfräschning av vårt nuvarande forum, både sett till design och funktionalitet, och aktivt jobba på andra potentiella communityplattformar.
Mikael ”Hybris” Linnér som legat bakom planeringen och ansvarar för communitygruppens arbete har samtidigt stora planer:

– Kanske ligger i blodet som infödd Göteborgare, men att ansvara för och driva en nystart av communityn där alla skall få vara med och ha kul på NordicHardware, var omöjligt att motstå. Jag har en vision där vi och läsarna delar, diskuterar och har kul åt både roliga, smått galna, uppseendeväckande, intressanta tekniska uppfinningar, upptäckter, prylar, händelser och teknikvideos. Bara att få dela med mig av mina fantastiska ordvitsar satte jag som första delmål och redaktionen har redan hyllat mig unisont som den nye Robert Gustafsson, säger Mikael, Community Manager på NordicHardware.
(Ni förstår nickname ”Hybris” nu? -Reds. anmärkning)

I communitygruppen sitter samtidigt fler brinnande eldsjälar som ni kanske sett en glimt av men framöver kommer synas mer, finnas där för er och hjälpa till att bidra till en rolig och levande community:

Mattias Pettersson – Bonden som förutom köra traktor briljerar med kunskaper om Instagram / Snapchat och är ämnesexpert av nyss nämnda.
Niclas Björk – Passionerad teknik-nerd som tror på en värld där alla lever i Smarta Hem och annars planerar en ny Youtube-satsning samt att ta över världen.

– För 16 år sedan satt jag i skolan och harvade timmar varje dag i NordicHardwares forum och förutom underkänt i Teknologi C var det en av de roligaste perioderna i NH-karriären. Trots att det idag läggs mer tid på traditionella redaktionella artiklar och sajtens drift kommer jag aldrig att växa ifrån glädjen att prata om och kring nya prylar. Det värmer samtidigt i hjärtat att se communitygruppens idoga arbete nu äntligen få bära frukt även utåt för våra läsare. Mikaels ordvitsar möjligtvis undantaget, säger Anton Karmehed, chefredaktör på NordicHardware.

Hur kan Jag vara delaktig i detta?

Läs våra artiklar & kommentera om du vill, posta frågor och ”häng” med oss i forumet, Like:a eller svara på våra inlägg på Facebook, skicka roliga bidrag till våra tävlingar, ställ roliga/kniviga frågor till våra ämnesexperter på Twitter eller tagga oss på Instagram är alla exempel på hur du kan delta i och bidra till vår community.

Dina idéer är inte bara viktiga, de är vitala!

Roligast har man oftast med likasinnade och det är just tillsammans som vi gör communityn som starkast. Dina idéer och åsikter är inte bara viktiga, de är vitala!

För att fira communitystarten och vikten av allas värde i densamma kickstartar vi med en communitytävling i där dina åsikter och tankar är det viktigaste.

Tävla om ett MSI Geforce GTX 1060 Gaming

Hur vill du se att NordicHardwares community fortsätter att utvecklas? Vi vill höra vad just du tycker!

Vad skulle du vilja se i framtiden hos NH? Vilka sociala medier är viktiga för dig? Har du en Vision? Ser du kanske dig själv jobba hos NH om du bara fick förverkliga din idé? Skriv till oss och berätta!

Bland alla som skickar in sina idéer, förslag och tankar så tävlar vi ut grymma priser till dem som kommer med de förslag, stora som små, som vi ser som mest kreativa, intressanta eller mest självklara.

Tävlingen pågår fram till midnatt den 28:e Oktober.

Deltag i NordicHardwares community på följande plattformar.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid