Blandade bilder

Här har vi ett fåtal blandade bilder att visa upp från världens största LAN-party.

Blandad_1

Skateboard-kulturen har hittat hit.

Blandad_2

En stor monter för de som älskar Coca Cola, med ett grymt spelsystem där åskådarna kunde se på med hjälp av 9 stora skärmar.

Blandad_3

Blandad_4

Även Intel fanns här där man kunde testa på Heroes of Might and Magic.

Blandad_5

Dreamhack är nog ett perfekt tillfälle att nå ut till ungdomarna, ”Drugs are bad M’kay?”

Blandad_6

Western Digital, inte så mycket hårddiskar och lagring utan här fanns ännu mer spelsystem.

Dreamhack är verkligen en plats för alla som gillar att spela ihop med andra eller för dom som gillar spel överhuvudtaget. Är det så att man tröttnar på att spela dygnet runt finns det många alternativ att se när proffsen spelar på storskärm med riktiga kommentatorer i bakgrunden, eller ta en sväng förbi tillverkarna och prata med deras representanter. Det ökade fokuset på eSports är någonting som är väldigt välkommet och vi hoppas verkligen det är någonting som fortsätter att växa sig allt större med tiden. NordicHardware hoppas kunna närvara under Dreamhack Winter senare i år som är ett mycket större event sett till antalet besökare och därmed även tillverkarnas närvaro.

Subscribe
Notifiera vid
3 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
Viking1962
Viking1962
12 Årtal sedan

Bildkvaliteten var blandad såg jag en del var lite väl suddiga, var det när du fått i dig lite för mycket :D. Personligen skulle jag inte sätta en fot på såna där LAN. Har hört att folk snor saker från andra användare. Har du inte blandat ihop bilderna lite Jacob? När jag klickar på en bild som ska förstoras så kommer det upp en annan bild istället. Kolla de två sista bilderna så får du se

POE
POE
12 Årtal sedan

urk, blir irriterad när jag ser överpriserna på allt i kiosken