WD har utvecklat en kraftfull mediaspelare i miniformat som ska klara av de flesta ljud och videoformaten på marknaden. Vi undersöker hur WD TV Live HD presterar för att se om det är ett intressant tillbehör i vardagsrummet.

För många kanske en HTPC är det som ligger närmast till hands som medielösning för hemmet. Den medför en frihet att själv kunna välja komponenter efter behov och prisnivå, och sedan dessutom fritt välja operativsystem och även mediespelare, som kanske XBMC, Mediaportal eller för den delen Windows media center eller något annat. Plus att det såklart kan vara en glädje i sig att bygga ihop HTPC:n och konfigurera systemet.

Men det har på senare år kommit fram färdiga allt-i-ett lösningar som alternativ till en HTPC – Popcorn Hour är kanske den mest kända. Här ska vi ta en titt på en annan spelare, WD TV Live från Western Digital.

 

De moderna mediespelarna har blivit bättre och bättre och rymmer idag många av de funktioner som går att önska sig både vad gäller uppspelning och funktionalitet. Det som utmärker WD TV Live och som gör den intressant att kolla in är framför allt att den är så liten och att den har stöd för ett i sammanhanget rätt stort antal filformat. Hur den presterar och om den är något att ha, ska vi därför ta reda på.

Annons

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notifiera vid