Testresultat: NHSB - Office

Till skillnad från NHSB Game, är Office ett betydligt tyngre test. Det här testet är baserad på flera dagars intensivt kontorsarbete (primärt Microsofts Office-svit). NHSB Office är också betydligt mer skrivintensivt och skriver hela 23,79 GB och läser nästan lika mycket, 23,20 GB.

Vi går raskt vidare till Office testet och här är det betydligt mer skrivningar inblandat och det syns tydligt då vi nu fått lite spridning på enheterna och de radar upp sig precis som vi trodde. Återigen ser vi att WD Black är den första enheten som på allvar slår sig in in toppsiktet där Samsungs enheter fått regera ostört. 250GB modellen tappar tyvärr lite jämfört med 960/970 Evo och det beror nog på att WD har betydligt mindre SLC-cache. De andra två presterar däremot riktigt bra och är snabbare än motsvarande 960 Evo. 970 Evo rår man dock inte på.

Inget särskilt som står ut och alla värden ser bra ut.

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Gustav GagerGlaring_Mistake Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Glaring_Mistake
Medlem
Glaring_Mistake

”WD var snabba med att lansera en ny version av WD Blue (WD Blue 3D) där man rakt av bytte ut de gamla minneskretsarna mot nya, med bättre prestanda som resultat. Man lämnade dock WD Green och WD Black med de äldre 2D-kretsarna.”

De verkar ha satt i 3D NAND i WD Green inte så långt efter att WD Blue 3D kom ut faktiskt som du kan se säljas på till exempelvis Inet.
Men WD ser inte ut att nämna det själva någonstans och det står fortfarande bara WD Green på SSDen – inte WD Green 3D.