Samsung Galaxy S III är marknadens för närvarande bästa Android-telefon och som väntat lanseras det en uppsjö med olika tillbehör i dess kölvatten. Vi har tagit en närmare titt på större delen av Samsungs officiella tillbehör där vi ser bland annat HDTV-adapter, skärmskydd och dockningstationer.

Samsung har för vana att lansera en hel del olika tillbehör för sina smartphones och även surfplattor. Men tillbehören är inte alltid så lätta att få tag på, varken i butiker eller för oss som tester produkterna de tillhör. Med Galaxy S III tyckte vi däremot det var på sin plats att lägga manken till. Samsung har redan sålt och fått förhandsbokningar på tiotals miljoner exemplar av sitt nya flaggskepp och en telefon för närmare 6 000 kronor kan vara värd lite extra tillbehör ifall de kan ge bättre funktionalitet eller skydd.

Vi beslutade oss för att dra in alla Samsungs tillgängliga Galaxy S III-tillbehör i testlabbet och slänga dem framför kameran. Vi tittar bland annat närmare på Samsungs egna Flip cover-skal som ger skydd för den stora 4,8-tums skärmen, men även en dockningsstation, extra batteripaket, touchpennan C Pen samt en HDTV-adapter som låter oss se på full HD-filmer på våra TV-apparater.

Den kompletta listan över tillbehör som vi går igenom är följande;

Samsung Galaxy S® III Flip Cover – 2:30
Samsung Galaxy S® III C Pen – 4:45
Samsung Galaxy Universal Multimedia Desktop Dock – 6:59
Samsung Galaxy S® III Spare Battery Charging System – 9:22
HDTV Universal Adapter (11 Pin) 11:18

Vill du läsa mer om Galaxy S III hittar du vår fullskaliga recension av Samsungs nya flaggskepp här nedan;

Annons

8
Leave a Reply

Please Login to comment
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Anton KarmehedWingmanDanne980 Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
WIRN

Bra video!
Gillar Flip Cover

Fantoon
Medlem
Fantoon

Intressant recension. Finns det appar som stöder presentationer (powerpoint eller dyl.)?

Danne980
Medlem
Danne980

Hur är ergonomin med flipcovern när man ska ta kort eller filma, blir den inte väldigt i vägen då?

Fantoon
Medlem
Fantoon

[quote name=”Anton Karmehed”][quote name=”Wingman”]Intressant recension. Finns det appar som stöder presentationer (powerpoint eller dyl.)?[/quote]
Det finns en hel del olika appar för sånt Wingman. Tyvärr kan jag inte säga något om hur de fungerar generellt, eller för den delen med GS3 och HDTV-adapterna då jag inte testat dem själv. Här är några PP-kompatibla appar.
https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.wps.moffice_eng&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY24ud3BzLm1vZmZpY2VfZW5nIl0.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.olivephone.edit
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qo.android.am3
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tf.thinkdroid.amlite%5B/quote%5D

Skulle vara intressant om ni kunde lägga ner någon minut på det! Jag antar att det är fler än jag som använder mobilen i jobbet och det har hänt att datorn havererar. Alltid bra med en backup!