Summerat omdöme

Vårt test börjar nå mot sitt slut och vi kan konstatera att Varmilos satsning 2018 bådar gott. Tillverkaren serverar en ny egenutvecklad elektrokapacitiv brytare paketerad i ett charmerande pandatema, och tummar inte på byggkvalité.

Omdöme: Varmilo MA105C

Varmilo MA105C prickar nästintill alla rätt när de inte bara levererar ett tangentbord, utan faktiskt en upplevelse. Inga detaljer är bortglömda och allt från typsnitt, val av material, tillbehör och motiv är väl uttänkt.

Tangentbordet är dock inte felfritt, vi hade gärna sett programmerbarhet, extra portar eller varför inte ett metallchassi för att göra byggkvaliteten komplett. Det påverkar dock inte vårt helhetsintryck, så om du är ute efter ett kompakt, högkvalitativt och välfungerande tangentbord så är MA105C för dig.

I vårt test av MA105C så känner vi faktiskt att den linjära känslan i Sakura Pink-brytaren är överlägsen känslan i den motsvarande Cherry MX Red-brytaren. Det gör Sakura Pink till vår nya favoritbrytare för spel som kräver mycket dubbeltryck, till exempel World of Warcraft. Vi rekommenderar därför Varmilo MA105C varmt till dig som är ute efter en ny linjär brytarupplevelse och ett övertag över motståndet i främst MMO- och RTS-genren.

I skrivande stund har tangentbordet ännu inte lanserats, men Varmilo säger att det ska finnas tillgängligt mot början av April. Cirkapriset kommer att landa runt 1700-1800kr, och till det priset tycker vi att det sopar banan med motståndet.

Varmilo MA105C
8.8 Expertomdöme
0 Läsaromdöme (0 röster)
BrytareVarmilo Sakura Pink
BelysningVit
Fördelar
Väldigt mjuk linjär brytare
Bra byggkvalité
Estetiskt tilltalande
Nackdelar
Ej programmerbart
Ojämn belysning
Bra att veta
Gosedjur, musmatta och extra brytarlock följer med vid samtliga köp av Varmilotangentbord med panda-tema
Funktionalitet8.5
Kvalitetskänsla9
Komfort9
Pris
Kommer
Lämna/Läs läsaromdöme
Vad läsare tycker... Logga in för att lämna omdöme
Sortera:

Bli först att lämna ett omdöme.

User Avatar
Verifierad
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Visa mer
{{ pageNumber+1 }}

Marknadsanalys 2018-03-27

Det glädjer oss att utveckling av tangentbordsbrytare inte står still, Varmilo med Sakura Pink är ett exempel på hur man prickar rätt. Tillverkaren planerar att lansera inte mindre än 3 helt egenutvecklade brytare inom snar framtid!

Med Varmilo MA105C som aptitretare blickar vi inom snar framtid mot fler tillverkare i Öst. Tangentbordsjätten Filco från Japan går en rond mot vår nyfunna hjälte i Varmilo, med en storboss som ligger i lä väntandes på segraren.

Det får dock bli ett kommande kapitel, för näst på tur i testbänken väntar ett annat slag – slaget om gamingtronen. Razer, Logitech och Xtrfy slåss om äran och våra rekommendationer, hur ska det hela sluta!?

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid