Om du vill bli ett riktigt vasst flygess i Battlefield eller mer regelrätta simulatorspel är en joystick ett viktigt verktyg – vi har hårdtestat basmodellen från kringutrustningsjätten Logitech!

Den här artikeln är en del av Svenska Simulatorguiden, vårt stora och löpande uppdaterade test av simulatorrelaterade produkter. Där hittar du alltid våra aktuella köprekommendationer och tips om allt som har med rattar, joysticks och andra simulatorprylar att göra!

Man kommer långt med mus och tangentbord i de flesta PC-spel, men precis som att en bra ratt höjer inlevelsekänslan markant i ett racingspel så kan ett flygspel bli milavägar bättre med en joystick. Vi publicerade nyligen Svenska Simulatorguiden här på Nordichardware, och med det här testet drar vi igång den andra stora halvan av simulatorkategorin, nämligen just flygsimulatorer.

I den här artikeln kikar vi närmare på en av flaggskeppsmodellerna från välkända Logitech, nämligen Extreme 3D Pro. På nästa sida i artikeln kommer vi även ta en titt på en del av utbudet av flygsimulatorer och spel på marknaden just nu, innan vi sätter Logitechs modell under luppen.

Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
LoppanHJoysticken utan login (reply?) Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Joysticken utan login (reply?)
Gäst
Joysticken utan login (reply?)

Synd att de är så galet sällsynt med nya joysticks. (börjar t.o.m framkalla retro-recensioner 😉 ).
Får hoppas rymdspelen sparkar igång det lite.

Medlem
Sattyg

Kom just på att en sådan har jag liggandes 🙂
Totalt glömt bort att jag ens har en sådan

LoppanH
Medlem
LoppanH

Har haft ett par Logitech spakar men dom höll inte så länge för dom ville gärna börja darra i nolläget så jag skaffa en Saitek X52 Pro för ett år sen typ synd bara att jag inte fått upp den ur kartongen då min flyg iver försvann :p