Kingston Hyperx Cloud Stinger

Förpackningen innehåller det du behöver för att komma igång på alla plattformar. Sladden från hörlurarna termineras i en fyrpolig 3,5-millimeterskontakt för anslutning till enheter med endast ett uttag, som mobiltelefoner, konsoler och liknande.

Därtill inkluderas en förlängningskabel som avslutas i två stycken 3,5-millimeterskontakter för datorer.

Specifikationer 
TypHeltäckande, Stereo
Frekvensomfång18 - 23 000 Hz
Frekvensomfång Mikrofon50 - 18 000 Hz
Storlek på Element50 mm
Impedans30 Ohm
Känslighet-
Känslighet Mikrofon-30 dBV
Kabellängd1.3 m + 1.7 m
Anslutning1 x 3,5 mm (fyrpolig)
2 x 3,5 mm (med adapter)
Pris

Designen är simpel och funktionell, utan lysdioder eller onödiga tillskott. Kvalitén känns bra för priset och det enda vi kan påpeka med Stinger är gängorna för rotationen av kåporna känns lite tveksamma. De bör dock hålla bra då det är något man vanligtvis inte rycker och drar i. Muffarna är gjorda av konstläder och är fyllda med minnesskum för att hålla komforten hög, samma material hittar vi i huvudbandet.

Komforten är god vilket förstärks av den mycket låga vikten, dock andas konstlädret inte speciellt mycket vilket kan leda till att det blir varmt efter ett tags användande.

Ljudkvalitet och mikrofon

Förväntningarna är höga då Kingston och Hyperx har en genomgående bra ljudkvalité genom deras nuvarande headset som vi har testat. Både vanliga Cloud och Cloud Revolver har fått bra betyg på den delen.

Första intrycken är som tur är positiva, ljudbilden påminner starkt om de andra modellerna. Det är en klar fokus på basen och mellanregistret vilket gör det till ett relativt sansat och behagligt ljud att lyssna på. Något att påpeka är att ljudet i sig är inte lika detaljrikt och definierat som dess storebrödrer. Ljudbilden är inget extraordinärt men väldigt precis, något som gör det lätt att peka ut vart ljud kommer ifrån.

Mikrofon

Mikrofonen presterar bra men håller en i sammanhanget låg volym. Inget uppenbart brus uppstår.

Innehåll

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid