Hur mycket plats behöver tangentbordet ta idag? Vi har testat tre gamingtangentbord från Cooler Master i två olika storlekar!

Den här artikeln är en del av Svenska Tangentbordsguiden, din hub för tangentbordsrelaterade tester och nyheter på Nordichardware. Där hittar du alltid våra nuvarande produktrekommendationer, marknadsanalyser och allt annat som har med tangentbord att göra.

Cooler Master har länge funnits på tangentbordsmarknaden men har lanserat sina produkter under varumärket CM Storm. Under CM Storm-namnet har Cooler Master släppt en mängd olika tangentbord, där en majoritet av tangentborden faller in i produktserien Quickfire. Men nu har Cooler Master valt att bryta trenden och lanserat Masterkeys-serien under det egna namnet istället för CM Storm.

Masterkeys-serien innehåller för tillfället sex olika modeller i olika utföranden. Med lanseringen av det senaste tillskottet Masterkeys Pro M RGB tog vi tillfället i akt och testade de tre kompakta modellerna i serien på samma gång. Så häng med när vi testar Masterkeys Pro M RGB, Masterkeys Pro M White samt Masterkeys Pro S RGB.

Leave a Reply

Var först med att kommentera!

Notifiera vid
avatar
wpDiscuz