Testresultat: NHSB - Editor

NHSB Editor är ett test som fokuserar på videoredigering och här är andelen läsning lite större igen Här läser vi 111,94 GB och skriver 63,56 GB. Det här testet är större och längre än andra, vilket också gör det tyngre än de andra två. Här brukar vi kunna se de lite billigare enheterna tappa i prestanda jämfört med de dyrare.

samsung_960_evo_nhsb_editorEditor-testet är ett längre test som innehåller betydligt mer data. Även om det till största delen är läsning så finns det även en betydande del skrivning som också brukar utmärka sig blanc TLC-enheter. 960 Evo klarar sig fortfarande väldigt bra, men det är sammtidigt tydligt att ett tyngre test gör att MLC-baserade enheter kommer fram. Samtliga 960 Evo enheter är långsammare än 960 Pro 512 GB i detta test. Även RD400 och den äldre 950 Pro presterar bättre. Samtidigt så är det långt ner till Intel 600p och övriga SATA-enheter.

Samsung 960 Evo fortsätter att leverera imponerande låg latens, trots TLC.

Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
C-JGustav GagerHåkan Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Håkan
Gäst

Hittar inte drivar till 960 pro på Samsung, var hittar ni era?

C-J
Gäst
C-J

Om man nu inte råkar ha ”M.2 2280 PCIe/Nvme”-plats på mammakakan i datorn, vilka PCIe-instickskort har man att välja på till stationär dator? Vad behövs för att SSDn skall vara en bootbar lagringsenhet – för PC samt Apples Mac Pro 2006-2012?

Finns det något externt kabinett för USB3 eller Thunderbolt så man kan köra en sån där M.2-SSD externt?

Skulle uppskatta om du kan göra nån artikel/guide kring möjligheter att ansluta en M.2-SSD. Tror att du skulle kunna göra en riktigt bra sådan 🙂