Vi på Nordichardware gillar hårda klappar, och i jul är det hög tid att ge bort lite häftig elektronik till någon av dina nära och kära (eller kanske till dig själv?). Joel har listat tre julklappstips för dig som vill ge bort en mobiltelefon i julklapp, med både prisvärda budgetalternativ och häftiga flaggskepp.

Med första och andra advent i ryggen rör vi oss i stadig takt mot julen, och har du ännu inte handlat julklappar till nära och kära börjar det bli hög tid. I den här artikeln riktar vi oss mot dig som tänkt lägga en mobiltelefon under granen, men som kanske ännu inte beslutat dig för vilken modell som lämpar sig bäst. Vår smartphoneexpert Joel har valt ut tre modeller för olika tycke och smak!

Motorola Moto X Play Recension forsta

Motorola Moto X Play

För dig som letar efter en smartphone som julklapp kan Motorola Moto X Play vara ett bra alternativ. Telefonen har fått utmärkelsen Rekommenderar i Svenska Smartphoneguiden tack vare sin utmärkta skärm, långa batteritid och imponerande mjukvara. Den är ganska stor men ändå riktigt bra och det är svårt att hitta något bättre för mindre än 3 500 kronor.

Lägstapris på Prisjakt.nu: Product price

Motorola Moto G 3 Recension forsta 2

Motorola Moto G 3

Om budgeten inte räcker till för en Moto X Play kan en annan telefon från Motorola vara ett bra alternativ. Med utmärkelsen Mest för pengarna lyckas Motorolas senaste budgetmobil verkligen leverera en bra upplevelse för ett utomordentligt lågt pris. Moto G 3 kostar knappt 1 800 kronor men erbjuda ändå en utmärkt mjukvaruupplevelse och bra batteritid. På grund av telefonens låga pris går det dock inte att förvänta sig så mycket av kameran och telefonens svaga processor gör den svår att använda för krävande spel.

Lägstapris på Prisjakt.nu: Product price (8GB) / Product price (16GB)

Apple Iphone 6S Recension forsta

Apple Iphone 6S

Om julklappsbudgeten istället är riktigt stor är det svårt att göra någon besviken med Apple Iphone 6S. Visst kan du spara några tusenlappar och få en nästan lika bra upplevelse med den Android-drivna LG G4 men den senaste modellen i Apples Iphone-serie har flera unika funktioner och bra komponenter som gör den till ett riktigt säkert kort. Telefonens kamera är utmärkt, prestandan skyhög och med en ny pekskärm är det lättare och roligare än någonsin att använda den. Utöver det är Iphone 6S ganska liten och kompakt i jämförelse med många Android-telefoner. Så för dig som har ont om plats i fickan eller handväskan kan Iphone 6S vara ett bra val. Tänk dock på att vi rekommenderar 64 gigabyte-versionen av telefonen, vilken kostar mer än 8 500 kronor i svenska butiker.

Lägstapris på Prisjakt.nu: Product price (16GB) / Product price (64GB) / Product price (128GB)

Glöm inte ta en titt i Svenska Smartphoneguiden där du hittar våra fullständiga tester och omdömen, både för de här tre telefonerna och flertalet andra i olika prisklasser och storlekar!

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
avt Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
philip
Medlem
philip

LG g4 som är bäst i test? Och väldigt billig nuförtiden mot vad man får.
Som dessutom fick android 6.0 nu i Sverige i går.

Borde inte det också vara ett julklappstips om Iphone 6s är det?