Summering och omdöme

Kingston Hyperx Cloud Revolver är utan tvekan ett bra headset med god komfort, bra ljudkvalitet och en bra mikrofon. Ett bra helhetspaket egentligen, men har ett litet problem. Det kostar trots allt 300 kronor mer än Hyperx Cloud II och för dessa pengarna är det enda riktiga mervärdet den nya och förbättrade mikrofonen.

Kingston_Hyperx_Cloud_Revolver_01

Kingston Hyperx Cloud Revolver

Kingston Hyperx Cloud Revolver är ett bra headset, där inga punkter gör en besviken. Ljudkvalitén är hög med tydliga och distinkta tillslag och riktigt bra känsla över riktningar. Komforten håller samma höga klass som vi förväntar oss av Kingston vid det här laget, men en liten designmiss gör oss lite besvikna då höga ljud utifrån som skratt och liknande vibrerar i stålbandet. Prislappen på 300 kronor mer än Cloud II är i princip bara för mikrofonen, vilket gör det lite mer svårmotiverat.  Trots detta är Cloud Revolver väl värt att hålla ögonen på, men når inte hela vägen fram för en utmärkelse.

Fördelar
+ Bra komfort
+ God mikrofon
+ Bra ljudkvalitet

Nackdelar
– Något högt prissatt
– Designmiss på metallbandet

Cirkapris vid publiceringsdatum
1 290 kronor

Lägst på prisjakt.nu
Product price

Marknadsanalys och uppdateringar i Svenska Headsetguiden

Bonazan närmar sig sitt slut men vi har fortfarande ett test kvar innan dess! Headsetguiden växer så det knakar och vi har många fler på kö för test. Inga övriga ändringar sker i guiden med utmärkelser eller prisförändringar.

Läs mer i Svenska headsetguiden

Du kan läsa alla våra headsettester, komplett med mikrofonmätningar, prisjämförelser och specifikationer i Svenska headsetguiden. Här hittar du även tips och trix för dig som vill veta mer inför ditt headsetköp.

Håll utkik på Nordichardware framöver efter ännu fler tester och uppdateringar!

Innehåll

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notifiera vid