Mikrofon, ljudkvalitet och komfort

Mikrofon

Mikrofonen presterar mycket bra, dock med något nasalt ljud. Bruset överlag hålls dock nere till ett minimum och rösten är tydlig, en klar förbättring från Cloud II.

Ljud och komfort

Kingston har jobbat ordentligt med ljudbilden till Revolver, det är märkbar skillnad jämfört med Cloud II. Den allra största förändringen är att ljudbilden växt ordentligt och man får en mycket mer involverad känsla i spel, musik och film. Detta ger en stor fördel i spel där man verkligen kan peka ut vart ljud kommer ifrån. Samtidigt har det dykt upp en bieffekt som skapar en pytteliten ekokänsla. I övrigt är mellanregistret och basen framträdande, ljudet i sig är mycket tydligt men diskanten kan kännas bitvis ansträngd. Det är något som undertecknad tror skulle bli bättre med tiden.

Komforten var något som var en stor del i den vinnande kombinationen i Cloud II och Cloud Revolver är inget undantag. Belastningen har blivit mer utspridd men större delen ligger nu på muffarna än huvudbandet. Tack vare den låga vikten och mjuka muffarna gör det Cloud Revolver åtminstonde lika skön som de andra modellerna i serien.

Ett ganska konstigt problem som vi upptäckt under användande är att stålramen som går från kåpa till kåpa beter sig lite som en stämgaffel vid högre ljudnivåer. Pratar man högre eller skrattar så resonerar det i hela headsetet, en tråkig och uppenbar designmiss.

Innehåll

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notifiera vid