Sammanfattning och utmärkelser

– Detta är en sammanfatting, läs hela testet i Svenska smartphoneguiden –

NordicHardware award BraKop darkgreen”Honor 7 är flaggskeppet i Huaweis familj av smartphones som är riktade till unga och budgetmedvetna konsumenter. Detta betyder att telefonen kommer utrustad med en hel del processorkraft och många imponerande specifikationer men att den gör det med ett pris som är betydligt längre än många konkurrenter. Telefonen har en bra skärm, ett stort batteri, stöd för dubbla SIM-kort men lider av en dålig kamera. Trots det erbjuder ändå en värdig flaggskeppsupplevelse för ett rimligt pris. Huawei Honor 7 får därför utmärkelsen Bra köp för den som vill ha en välutrustad smartphone utan att betala för mycket för den.” – Svenska smartphoneguiden 2015-09-22

Lägstapris på Prisjakt.nu: Product price

 

 

Motorola Moto G 3 Recension forsta 2

NordicHardware award MestForPengarna OrangeFlaggskepp är ofta riktigt häftiga. De har grymma skärmar, kraftfulla processorer och fantastiska kameror. Om inte pengarna räcker till för en sådan bjässe finns det dock flera billigare alternativ. Motorola Moto G 3 är Android-branschens bästa budgetmobil just nu. Den kombinerar acceptabla specifikationer med alldeles utmärkt mjukvara och levererar en förvånansvärt imponerande upplevelse med tanke på sitt pris. Visst är kameran inte så bra och skärmen lockar inte åskådare men de är jobbar ändå tillsammans för att skapa en bra upplevelse av en telefon som trots allt kostar mindre än 2 000 kronor. – Svenska smartphoneguiden 2015-09-22

Lägstapris på Prisjakt.nu: Product price

 

Uppdateringar och utmärkelser i Svenska Smartphoneguiden

Motorola Moto G 3 blir guidens billigaste modell hittills och kniper utmärkelsen Mest för pengarna. Huawei Ascend Mate 7 förlorar sin Mest för pengarna-utmärkelse eftersom den inte längre kan konkurrera på marknaden.

Huawei Honor 7 glider som nämnt in i guiden och får utmärkelsen Bra köp för de konsumenter som vill ha en bra telefon som inte kostar lika mycket som många konkurrenter. Honor 7 tar utmärkelsen från Huawei P8 eftersom Honor 7 är en allmänt bättre produkt som kostar ungefär lika mycket.

Efter en mjukvaruppdatering blir Sony Xperia Z3+ av med sin Kalkon-utmärkelse eftersom telefonens prestanda förbättrats markant. Telefonen har dock fortfarande små problem med värme och kan därför inte få någon annan utmärkelse.

Smartphoneguiden får ytterligare ett grafiktest kallat 3DMark Sling Shot ES 3.1 som är tänkt att testa framtidens kraftfulla smartphones.

Läs våra andra guider!

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
GunnarmannenTripptrapptrullMorkul Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Morkul
Medlem
Morkul

Gav lite ris vad gällde föra mobiltelefon artikeln. Nu är NH tillbaka igen! Bra jobbat, informativ och neutralt hållen som sig bör och normalt är här på NH!!

Inte för att det är någon telefon jag skulle köpa men ändå 😉

Tripptrapptrull
Gäst
Tripptrapptrull

Köpte nyligen en Motorola Moto E, alltså modellen som är ännu mer budget än Moto G. Vad gäller prestandan – förutom kameran – kan jag bara säga att jag är nöjd, men då kom jag å andra sidan från en riktigt saggig ännu mer Sonybudgettelefon. Det är grymt skönt att Moto-telefonerna är så rensade på förinstallerade skitappar, och har en ren lollipop-android installerad.

Gunnarmannen
Gäst
Gunnarmannen

[quote name=”Morkul”]Gav lite ris vad gällde föra mobiltelefon artikeln. Nu är NH tillbaka igen! Bra jobbat, informativ och neutralt hållen som sig bör och normalt är här på NH!!

Inte för att det är någon telefon jag skulle köpa men ändå ;)[/quote]
🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 😥 😥 😥 😮 😮 😮 😡 😡 🙄 🙄 🙄 :sigh: 😀 😀 😀 8) 8) 🙁 🙁 🙁 🙁 😡 😡 😡 😐 😐 😐 8) 8) 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉