Tävlingen del 2: SuperPI & wPrime

SuperPI 8M och wPrime 32M var andra benchmarks som stod på menyn under tävlingen, dessa skulle avverkas över två timmar, efter en tiominuterspaus efter Maxxmem/PiFast-omgången. elmor började vid det här laget kännas allt mer uppgiven, vilket bilden nedan illustrerar.


En mordisk elmor som inombords svär högljutt åt min idé att byta CPU några timmar tidigare

Någon som var märkbart mindre frustrerad i egenskap av totalledare var Massman, som var lite av en linslus under hela dagens gång. Vi klagar dock inte (även om vi kanske borde), vi har åtminstone kul åt bilderna på honom.


Pimp-Jan ”Massman” Plaisier gör sitt bästa för att se skarp ut mellan SuperPI-rundorna


Hicookie gillade läget (även om hans kollega ser smått sliten ut)

Någonstans bland detta pågick fortfarande en tävling, även om det för det mesta såg ut att bli en mindre promenadseger för Massman. Ryssen slamms, som under uppvärmningen hade fått fruktansvärt bra fart i sin CPU (CPU-Z-validering i 6.4GHz) klappade igenom ganska brutalt i MaxxMem/PiFast-rundorna, men såg ut att vara med än vid liv när det vankades SuperPI, där han tog en delseger, 0.4s före Perica_barii från Serbien. Erdemolkun, turken hade dock bäst fart på alla kärnor med HyperThreading aktiverat, vilket bar honom till seger i wPrime 32M, följd av rumänska Matose, ni vet han med tejp-potten. I båda delmomenten var dock inte Massman långt borta, fjärdeplats i SuperPI och tredjeplats i wPrime gav honom en relativt överlägsen totalseger, tätare var det dock om 2-5:e plats där två poäng skilde tävlanden åt.


Jag meddelar elmor att han är femma. Från slutet.

En full resultatlista finner ni nedan:


Totalresultat Gigabyte Open Overclocking Championship 2010 Europa


Massmans vinnarsystem

Innehåll

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Anton Karmehed Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Anton Karmehed
Admin

Jag skrattar varje gång jag ser de ”talande” bilderna av inte minst elmor och massman 🙂