ARTIKEL  Gigabyte har för tredje året i rad annordnat sin överklockningscup Gigabyte Open Overclocking Championship. Som brukligt består tävlingen av flera mindre kvaltävlingar och delfinaler, varpå NordicHardware var på plats under den Europeiska delfinalen i Mallorca för att följa några av världens bästa överklockare.

Gigabyte är ett företag som sedan några år tillbaka pushat stenhårt för överklockning, vilket man visat i årligen återkommande tävlingar. Gigabyte Open Overclocking Challenge heter tillverkarens överklockningstävling, och som namnet antyder är det ett öppet mästerskap, vem som helst får göra ett försök att kvala in till tävlingen. Som vissa av er säkert minns hade vi en liverapportering på plats ifrån Mallorca, vilket innebär att den här artikelns fokus ligger mer på bilder från eventet och lite information innanför frontlinjen.

IMG_2999

Tävnlingen som gick av stapeln på Atenea Hotel i Palma de Mallorca hade flera tunga namn på deltagarlistan och vi går direkt vidare med mer information om de överklockare som var på plats under eventet i förhoppningar om att nå den slutgiltiga finalen i Taiwan senare i höst.

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Anton Karmehed Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Anton Karmehed
Admin

Jag skrattar varje gång jag ser de ”talande” bilderna av inte minst elmor och massman 🙂