Utsida

IMG_3652

För att nämna lite kort om förpackningen och lådan i allmänt så kommer den ordentligt packad och välskyddad med skum runt om och en plastpåse som skyddar mot små repor och fingeravtryck. All info man skulle vilja ha reda på finns tryckt på förpackningen i sig, allt från specifikationer till bilder över speciella funktioner som Antec vill ska synas.

IMG_3656

När man packat upp chassit så märker man direkt av hur pass robust lådan faktiskt är. Den mattsvarta färgen samt aluminiumfronten på lådan ger ett högt kvalitétsintryck och ser väldigt stilrent ut. Något som direkt är ett litet tvivelaktigt beslut i vår mening är att man valt att sätta två 120mm fläktplatser i toppen av lådan. Det tar bort lite av det stilrena utseendet och det påverkar ljudnivån på ett negativt sätt, men däremot blir kylningsförmågan bättre.

IMG_3672

Fronpanelen är placerad längst upp chassits front med Start och reset-knapp placerad på toppen. Fyra stycken USB-platser varav två stycken är USB 3.0 med tillräckligt stort mellanrum för att få plats med lite tjockare USB-minnen och liknande som är lite bredare än kontakten. Det finns även ett hörlursuttag och en mikrofoningång.

IMG_3670

Lite längre bak på lådans topp så sitter det uttag för dubbla 120mm fläktar, två stycken Antec TwoCool kommer installerade som utblås.

IMG_3675

Efter ha öppnat dörren på chassit så ser man ett löstagbart dammfilter placerat i fronten där man kan placera ytterliggare två stycken fläktar.

Dörren går att svänga runt 270 grader till sidan på lådan vid behov. Här syns även de tre 5.25″ platserna för optiska enheter eller liknande.

IMG_3683

Antec har gjort åtkomsten av det löstagbara dammfiltret mycket enklare och framförallt mer lättillgängligt genom att göra så det dras ut från sidan istället för längst bak. Värt att notera är att det sitter inuti chassit och inte på undersidan som majoriteten av chassin på marknaden. En liten detalj som visar att man har tänkt till lite.

IMG_3687

Undertill finns det silikonfötter för att dämpa vibrationer från lådan. Det får även chassit till att sitta på plats och inte glida omkring.

Innehåll

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
thisdrizzit Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
drizzit
Medlem
drizzit

Snyggt va det men jag håller mig nog till mitt CM830 är dock inte direkt känslig för fläktljud vilket nog hjälper 😀

this
Medlem
this

Nästan så att man kan tänka sig att köpa detta och plugga igen toppen med lite bitumen och dämpmatta, gillar robusta chassin.