Headset-bonanza går in i andra halvlek och efter flera tester och artiklar kring ämnet är det nu tävlingsdags tillsammans med Corsair och Swerigs!

En produktbonanza på NordicHardware är lika mycket konsumentvägledning som entusiasm och glädje. Vid sidan av våra produkttester och specifika teknikartiklar i Headset-bonanza är det nu dags att tävla. Tillsammans med Corsair och datorföreningen Swerigs ger vi er nu chansen att vinna headsets, RGB-tangentbord och andra gamingtillbehör av rang.

Förstapriset i tävlingen är ett komplett gaming-paket från Corsair med ett högkvalitativt gamingheadset, ett påkostat mekaniskt gamingtangentbord samt matchande mus och musmatta. Alla som deltar i tävlingen har chans på det fina förstapriset!

TävlingspriserVOID_SURROUND_01B

  1. Corsair Void Surround, K70 RGB Rapidfire, M65 Pro, MM300 musmatta (Värde: 3500  SEK)
  2. Corsair Void Surround (Värde: 900 SEK)
  3. Corsair Katar + MM300 (Värde: 750 SEK)
  4. Musmatta efter eget väl (Värde: 350 SEK)
  5. Musmatta efter eget val (Värde: 350 SEK)

Extra vinstchanser för medlemmar!

Det bjuds även på flera fina tröstpriser där alla deltagare som även är medlemmar på NordicHardware.se samt Swerigs teknikförening för ungdomar har en chans att vinna! Att bli medlem på NordicHardware och Swerigs är mycket enkelt och givetvis helt kostnadsfritt.

Delta i tävlingen

Tävlingen avslutas den 22:e maj kl 23.59. Vinnare kontaktas över e-post och utses av en enhällig jury från NHW och Swerigs.

Registrera dig och tävla
Registrera dig på NHW och Swerigs och berätta om ditt bästa spelminne för att tävla!
Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

53
Leave a Reply

Please Login to comment
53 Comment threads
0 Thread replies
28 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
51 Comment authors
Markus WChristopherFredrik Levai JanssonMaxSami Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Fredrik Vikström
Medlem
Fredrik Vikström

Mitt bästa spelminne är nog runt år 2006 (jag var 13-14 år) och hade precis börjat raida med en guild som bestod mest av 30+ folk från England. Dom retade mig alltid för att jag lät och var ung sen retade jag dom när jag länkade dps mätaren för bossfighter. Det var min bästa tid i onlinespel.

like barak obama
Medlem
like barak obama

Mitt bästa minne är troligen när jag fick min första pentakill på LoL 2013. Towerdive solo med Fiddlestick, kände mig kung då! ^^

sebastian eriksson
Medlem
sebastian eriksson

Jag minns när jag var en liten noob, och farsan som då påstog sig vara rätt pro på cs, detta var innan 1.6 tiden, nån gång på tidigt 2000-tal, möjligtvis innan milleniumskiftet, jag hade sett farsan spela cs förrut på sena kvällar och det var ett farligt ”skjutspel” som morsan inte gillade. Jag samlade mod och frågade farsan i smyg om jag fick spela, och han sa självklart ja eftersom, vem vill inte panga hs på sin egen son i cs? I alla fall, farsan hade faktiskt två datorer hemma, han jobbade som nån tekniker av nåt slag på den… Läs hela »

Patrik Eriksson
Medlem
Patrik Eriksson

Bästa spelminnet för mig måste vara när Alliance vann TI3 i dota 2. Jag kommer ihåg att jag ställde klockan på 04.00 och såg game 4. Men under game 5 så va jag tvungen att cykla iväg till tåget då jag skulle iväg till jobbet. Det spöregnade och blåste som f-an! Men jag skulle se den där jävla matchen, så för att kolla så cyklade jag med mobilen i ena handen för att se streamen på den, paraply i andra handen samtidigt som jag höll i styret med samma hand som jag höll paraplyet så stapplade jag mig fram till… Läs hela »

isak Holzner
Medlem
isak Holzner

Okey bästa spelminne… Jag skulle nog säga att det var när jag spelade dota 2 och gick 54-4 och spelade med Shadow Fiend, annars skulle det vara när jag spelade MW2 hos en kompis och vi försökte med trickshots på rust. Då satte jag en träffade en Ladder stall och han som var väldigt mycket bättre en mig lyckades träffa en Temperr.

seraj
Medlem
seraj

Mitt bästa minne var förra vintern. Jag och 3 andra kompisar hade köpt bloody trapland. Vi körde tills vi fastnade vid en bana som vi inte kunde klara. Varje spelare dog 1000ggr sen gav vi upp. Så fortsatte de cirka 5 ggr, vi öppnade spelet, körde tills vi inte orkade (cirka 1000deaths) sen gav vi upp. Sen var det dags för lan, två av polarna hade gett upp totalt på spelet, men jag och den sista kompisen bestämde oss för att ge det en sista chans. Efter cirka 1 timme hände det. Det blev helt tyst vid lan bordet, svetten… Läs hela »

Erik
Medlem

När jag fick en kilimanjaro i halo 5

FireWaia
Gäst
FireWaia

Det finns för många bra minnen för att egentligen välja ett enda, allt ifrån att spela 486 golf med min far, dagen jag fick min första dator/spelkonsoll till de där långa nätterna med goldeneye och mariokart som nästan krossade vänskapen, men favoriten måste vara när jag och en barndomsvän satt en helg och turades om att spela det nya spelet Fallout. Helgen försvann i ett nafs och 20 år senare letar jag fortfarande efter samma känsla i ett spelminne…

Mattias Harlen
Medlem
Mattias Harlen

Mitt bästa spelminne måste nog ändå vara första gången jag var med på LAN, vi var några killar mellan 13-16 år under sent 90 tal, måste varit 1999 om jag inte minns fel, när man kunde hyra PC via kommuner. Kommer ihåg att vi kopplade upp oss med koaxial kablar och T kors för att sammanlänka allas datorer, minns då att vi spelade betan på Counter Strike som då var tvungen att köpa rätt vapen för det fanns inte ammunition till alla vapen. Ett stort irritations moment var ju när någon var tvungen att åka hem, då man blev tvungen… Läs hela »

Tobias
Medlem
Tobias

Mitt bästa spelminne är när jag spelade Counter strike Global Offensive med fem st kompisar. Det var något år sedan nu men ungefär såhär gick det till. Vi spelade på mirage och började på T-sidan. Det gick extremt dåligt, men vi kände att något inte stämde, en i motståndarlaget var sjukt bra, visste var vi var osv, vi var väldigt säkra på att han fuskade så vi alla anmälde han för fusk. Vi vann ca 3 st rundor som terrorister, men hade ett rejält peptalk innan vi började på CT-sidan. Vi var så förbannade att en fuskare skulle förstöra för… Läs hela »

Jay Ess
Medlem
Jay Ess

Mitt hittils bästa spelminne är faktiskt från en dröm. Det var för en väldans massa år sedan (Doom typ) där jag drömde om spelgrafik vi nu har nått och VR headsets vi nu äntligen får. Det var ett FPS. Så förhoppningsvis kommer min plånbok tillåta ett VIVE snart så jag kan få uppleva det på riktigt.
Annars har jag starka minnen från c64-spelet Giana Sisters. n välgjord Super Mario-clon och musiken sitter fortfarande fast i hjärnan.

Fredrik
Gäst

Ett av mina bästa spelminnen är ifrån tiden jag spelade Command & Conquer Red Alert 2 över nätet och skrev ”No Air Units” och motståndaren plöjde ner min bas med bara Rocketeers 10 minuter in i matchen…

Albin
Medlem

Det bästa minnet jag har var ifrån när jag var ganska liten och hade precist börjat spela MMOt world of warcraft. Hade spelat då och då på en 10 dagars free time när det var sent in till vanilla. I TBC så hade jag fått mitt egna acc och då mina äventyr och minnen om WoW skulle börja. Jag Kommer ihåg då dagen jag skulle få lådan med vanilla och TBC, jag satt framför min pappas dator och tittade på Youtube och jag tittade på World of Warcraft videor, en låt som jag alltid skulle lyssna på när jag väntade… Läs hela »

Viktor Ojansivu
Medlem
Viktor Ojansivu

Mitt bästa spelsinne måste vara när mitt guild sänkte Ragnaros i Vanilla-WoW. Jag var maintank och raidleader och hade suttit försök efter försök och sagt till alla vad de skulle göra när allt äntligen föll på plats. Efter 2 sekunders total tystnad bröt vrålet i team speak ut, 40 män, kvinnor, killar och tjejer som bara skrek av glädje i öronen på varandra. Varken mina eller många av de andras ögon var torra!

Medlem
animahon3000

Mitt bästa minne var då jag och min polare åkte runt i GTA och ett gäng Norskar kom och började attackera oss, och vi då startade ett krig mellan Norskar och svenskar. De hade sin bas på sin yatch och vi stod på stranden helt plötsligt kom min kompis på att vi skulle gå ner i vattnet med våra snipers och skutta dom, det gick vägen men dom vart sura. Så rätt som det var så vart vi kallade för haxers bara för att vi visste hur man träffar… Sedan började kriget på allvar, dom tog en helikopter mot fastlandet… Läs hela »

Håkan
Medlem
Håkan

Vettefan va mitt bästa är men ett av dom jag kommer ihåg va när jag och en polare satt å kämpa med att döda sista bossen i en raid i destiny (crota).
Egentligen är raiden tänkt för 6 pers men vi körde den på 2 och satt i ett par timmar och försökte komma på hur vi skulle göra och när vi väl lyckades så kände man sig rätt nöjd efteråt!

Tommy Levai
Medlem
Tommy Levai

Mitt bästa spelminne var på senare delen av 90-talet när jag och min bror fick ett N64 i julklapp och vi spelade super mario 64 och diddy kong racing hela lovet och den upplevelsen var den som startade våran resa till PC gaming.

Peter
Medlem
Peter

Mitt bästa minne är när jag var runt 4år gammal, och vi (fattig medelklass) för första gången fick ett spelsystem (ett NES) hemma.
Pappa och mina systrar ville läsa instuktionsboken om hur man skulle installera allting på rätt sätt. Dvs hur man kopplade in antennkontaktdosan, och konfigurerade tvn osv.
Jag lessnade på att vänta och tog alla sladdar och bara kopplade ihop systemet till tvn, satte på tvn och lyckades få bilden att dyka upp på skärmen direkt. Snacka om lycka. 🙂 Både pappa och mina systrar såg ut som frågetecken.

Kevin Bjurebrant
Gäst
Kevin Bjurebrant

Mitt bästa spelminne var runt 2005-2008 och jag spelade Ultima Online och pvpade. Vi var runt 40-50 spelare i klanen och pvpade mot andra klaner med samma mängd spelare (runt 5-7 klaner). Pvpn gick till såhär att vi hade 2-3 spelare som specialiserade sig på att hitta hus som snart skulle falla (om man inte var inne på 28 dagar så föll ens hus med allt innehåll) så när det var dags för husen att falla så var vi runt 200+ spelare som slogs tills döden och när huset föll så var paniken i både ventrilo och mig själv skyhögt.… Läs hela »

Jimmy Olsson
Medlem
Jimmy Olsson

Jag föddes med klumpfot och fick opereras två gånger som barn. Andra gången så hade jag ett NES på mitt rum på sjukhuset. På den spelade jag det klassiska Super Mario Bros. Och jag minns hur jag fick kämpa för att ens komma till sista slottet. Och än idag känns det väldigt speciellt inombords när jag kommer till murarna utanför slottet och möter alla hammer bros. ^^

Kevin
Gäst
Kevin

Det måste nästan vara när man hade sin första dator med windows xp på och så satt man och lira 1.6 så kmr farsan in och tror att han är bäst och bara möt mig då din noob så sätter han sog vid sin dator och vi spelar mot varandra men så klart vinner ju jag och då var man ju typ 12

gubbtjyven
Medlem
gubbtjyven

Wow, det finns så många, men det som lyser klarast är när jag och ett par kompisar köpt varsin Atari 2600, det absolut häftigaste som någonsin skådats. Komplett med RF-modulator till på köpet. Maskinen kostade nästan 4000 kr (13 000 kr i dagens penningvärde) och spelen kostade 500 kr st (1600 kr i dagens värde). Vi skulle egentligen ut och lira hockey (alltså utomhus som man gjorde på den tiden, ca 1980). En kompis hade köpt Missile Command och jag skulle bara testa det en gång innan vi gick ut. Det skulle vara supersvårt enligt de andra. 4,5 timmar senare… Läs hela »

Pontus Bystedt
Medlem
Pontus Bystedt

Mitt bästa spelminne var en sommar i mellanstadiet. Jag skulle få åka till brorsan över helgen och han hade ringt och berättat att han köpt det nya häftiga spelet ”Battlefield 1942”. Tänk att jag snart skulle få prova det! Vännerna och jag själv hypade spelet till skyarna, innan vi ens visste var en ”hype” var. Så till sist var dagen kommen, jag blev skjutsad till brorsan och efter maten var det dags. Alla mina förväntningar blev fullkomligt överträffade! Det var en sådan otroligt häftig känsla i hela spelet. Från de fruktansvärt långa laddningstiderna som byggde upp en spänd förväntan tillsammans… Läs hela »

Jonas
Medlem
Jonas

Bästa spel minne.. ett svårt val men det måste nog bli Fable 2! Jag minns hur jag först köpte det & började spela. Jag minns hur jag älskade det från första början, jag tog mig igenom uppdrag efter uppdrag & svårare & svårare blev det. Varje liten hemlighet skulle upptäckas & inget skulle gå till spillo! När spelet drar sig mot sitt slut dör tyvärr min käraste kompis som har följt mig från scratch, min käre hund! ”Huvud-Bossen” dödar han, det är den gamla kungen över kungariket som har dödat allt i sin väg mot en större makt! Efter att… Läs hela »

Sebastian Melander
Medlem
Sebastian Melander

Mitt absolut bästa spelminne va under gymnasieåren. Jag och tre av mina närmsta polare satt och lira Skill Special Force 2 hela tiden! Vi hade så underbart kul tillsammans, skratta, snacka skit och va ett grymt team. Alla trodde vi fuska haha men vi va bara för bra! Dock va ena polaren en riktig sopa, han va bara med för att han va en schysst lirare.

Viktor
Medlem
Viktor

Bästa minnet är när jag va ny i c.s 1.6 för 16 år sedan! Jag å min bästa polare satt vid hans brors datorer å lirade dag efter dag, man vaknade upp satt sej å lirade å käkade frukost samtidigt innan man skulle på skolan! De ända man tänkte va att få sitta å spela när man är klar med skoldagen! Vi har satt å lirade sena sommar kvällar istället för att spela bränd boll eller va på grill kvällarna, vi blev så fast i spelet så vi började söka clan några år sedan efter! Allt började med sökandet efter… Läs hela »

CASPER SAMMET
Gäst

jag hittade min pojkvän genom CS.

Tobias Nilsson
Medlem
Tobias Nilsson

Det bästa spel minnet jag kommer ihåg är när jag var ungefär 7-8 år och spelade på våran nya Game-Cube konsol. Då jag spelade spelet ”Super Smash bros” mot min mamma och blev lite arg så slog jag kontrollen sönder och samman, men det var värt det för det för den kontrollen var inte så snygg ändå.

Andreas Helgeroth
Medlem
Andreas Helgeroth

Utan tvekan när spelet Speedrunners kom ut! Det var jag och mina 2 polare. Klockan var runt 3 på natten och natthumorn hade kommit. Det blev många skratt och mycket glädjetårar. VI skrattade från sekund 1 till vi slutligen gick och la oss efter ett par timmar hoppande, springande, och mycket skratt. Det bästa är att spelet är lika kul än idag!

Andreas Helgeroth
Medlem
Andreas Helgeroth

Utan tvekan när spelet Speedrunners kom ut! Det var jag och 2 polare som skaffade spelet och vi började lira. Klockan var runt 2 på natten och natthumorn hade börjat komma. Vi skrattade från början tills det var läggdags några timmar senare. Så mitt bästa spelminne var en natt med hoppande, springande och extremt mycket skratt.

Adam Kjellgren
Medlem
Adam Kjellgren

Sju stycken wipes i rad, folk börjar tröttna, många säger att de lämnar om vi dör igen. Vi står framför bossen och försöker planera så gott det går, exakt hur vi ska göra för att äntligen klara av det. Under tiden vi diskuterar hoppar min kompis runt vid kanten, råkar ramla över och ninjapullar bossen. Vi får handskas med det här och ingenting går som planerat, just den här gången lyckas vi faktiskt vinna med 3 av 25 spelare levandes när bossen dör. Alla tjuter av glädje och vi som lanade tillsammans springer runt som dårar i lägenheten.

Chris Gustafsson
Medlem
Chris Gustafsson

Mitt absolut bästa minne spelminne är när jag, min barndomskompis och hans bror köpte ett Nintendo64, tror vi var runt 7-8 år, inte ens på den tiden var det en ny konsol men det var den första konsol som jag kommer ihåg att jag spelade frenetisk på. När konsolen köptes med egna pengar från blocket och kom fram med bussgods var det som julafton fast flera gånger bättre! Med konsolen fick vi med Mario Kart 64, Super Mario 64, Turok, Super Mario Party, The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Legend of Zelda: Majoras Mask och Super Smash Bros. Det… Läs hela »

Daniel Lundquist
Medlem

Bästa spelminnet huh? Spelar enda sedan jag var liten (typ när jag var 6) och det har alltid funnits olika minnen. Glädjande minnen, arga minnen och ledsna minnen, men det bästa minnet är nog när jag spelade Burnout 3 med min familj. En sen kväll, klockan är 10 och det är lördag. Jag (som är 8 år), min pappa och syster sitter i vardagsrummet framför vårt gamla xbox. Vi spelar och kör flera race tillsammans, lyssnar på Guns N Roses och dricker Coca-cola, minnet får mig glad för vi gjorde inget speciellt, utan att bara sitta tillsammans med min familj… Läs hela »

Anki
Medlem
Anki

Mitt bästa och roligaste spelminne är länge sen, det var första eller andra året som eq2 fanns. Alla var efter ett epic vapen som det var en lång väg att gå och många raider… Den natt vår guild lyckades slå sista bossen som andra guilden på servern, var en fanatstisk upplevelse med många roliga tilllägg.. bland annat var en i guilden bortrest så jag fick boxspela hans karaktär (han har aldrig varit så dålig i en raid :D) … 20 min innan bussen till jobbet skulle gå så dog bossen… så visserligen var jag allt annat än pigg den dan,… Läs hela »

patrik carlson
Medlem

Mitt bästa spelminne är från när jag var liten och min pappa kom hem med mitt första Nintendo med super Mario 🙂 den lyckligaste dagen i mitt liv och där öppnades en hel värld av magi för mig som jag nu för vidare till mina barn.

gustav järnum
Medlem
gustav järnum

Mitt bästa spelminne är nog när jag och min kompis satt och spelade bf bad company 2 och hand stol bara gav upp och gick i bitar. Sedan så är ju corsairdominator minnen ganska så bra för spel med kappa

Filip Hurtig
Gäst
Filip Hurtig

Var väl en 5-6 år eler nåt och pappa satt på våran ”vassa” Speldator 😉 På skärmen hoppade han just ur bilen på bron i gta 3 då han just hade köpt de, frågade om jag fick kolla på så satte mig i hans famn å fick se honom köra bil å panga på poliser sen frågade han om jag ville testa å klart jag ville de. Det är nog de första och roligaste som fick mig att börja lira pc och som fick mig att fastna i gta serien mamma var inte lika positiv som pappa på att köra… Läs hela »

Yoshi Anoschkin
Gäst

Första gången jag klarade av Manus i Dark Souls: Prepare to Die Edition. Jag hade slitit i säkert 3-4 timmar med mycket svordomar, suckande och försök till att summona andra NPC:er utan framgång. Död på död. Om och om igen. När jag tillslut bara ”förstod” hur Manus hade sitt moveset och hur jag skulle klå honom och hur jag skulle använda ”the silver pendant” på rätt sätt och satte svärdet i sidan på honom samtidigt som man ser honom vråla till en sista gång för att sedan få sina välförtjänta själar efter allt slit, springande och dodgande. Jag hoppade i… Läs hela »

NatureBoyyy
Medlem
NatureBoyyy

Detta hände vintern 2008. Jag köpte Dead space och hade nyligen fått min första dator. Jag plöjer givetvis av rätt så många timmar. Kl blir 22 och farsan säger godnatt och säger att jag inte ska sitta upp för länge. Klockan är runt 03, jag fortsätter att spela, hjärtat bultar av rädslan, spänningen och alla dessa överraskningsmoment. Jag ska precis gå in i ett nytt rum i spelet.Helt inne i spelet med hög volym på headsetet och ansiktet väldigt nära skärmen. Jag öppnar dörren i spelet och något flyger fram, exakt samtidigt sliter farsan upp dörren till mitt rum och… Läs hela »

Thomas Shamson
Medlem
Thomas Shamson

Det bästa spelminnet var när jag och min kusin satt och spelade Zelda: Ocarina of time på N64, sommarlovet hade precis börjat och solen sken, glass i hand och våra klassiska 90-tals snapbacks satt på plats bakåtvända som alla coola ungar hade då. Vi hade precis kommit fram till Kakariko village och skulle ner vid gravplatsen då vi för första gången stötte på ”zombies”. Jag satt spänd och var helt inne i spelet när plötsligt en zombie attackerade Link och ett hårresande skrik spelades upp på den bergstjocka tevens högtalare. Min kusin slängde sig på golvet av rädsla och sedan… Läs hela »

Veltan
Medlem

Mitt bästa spelminne är ifrån när min äldre bror introducerade mig till spelet Jazz Jackrabbit, när jag var väldigt ung, kanske 6-8 något. Det var det som gav mig ett intresse för tv/datorspel. Nu, cirka 12 år senare så är jag en flitigt ’gamer’ som spelar allt mellan Battlefield till Guild Wars 2.

Curre Nordlund
Medlem
Curre Nordlund

Vet inte ens om detta borde nämnas i någon större grad, det var inte så roligt på den tiden men idag kan man skratta gott åt det. Vi hade en Clan i CS på den gamla goda CS1.3 / CS1.5 vid namn [DCS] DESEASE. Vi Pracca och hängde på all världens serverar dygnet runt, typ. (trodde vi var kungar) Vi fick en ”Fun Match” mot dåvarande NiP genom en gemensam polare. Där kunde denna historia slutat.. dock så gör den tyvärr inte det. Matchen (läs tortyren) kan mest beskrivas som om vi sprang omkring på Train-mappen med en hink &… Läs hela »

Nicholas Rooth-Frank
Medlem
Nicholas Rooth-Frank

Mitt bästa spel minne är nog när jag satt och spelade Dead Space och så kommer min syster in och vill testa, så jag startar en ny save och i början av spelet så får man fly ifrån en alien, så fort alienen syns så reser hon sig springer ut och tar en panik cigg ;D

Adam Kujala
Medlem
Adam Kujala

Jag minns när jag var ca 6 eller 7 år. Då jag och min storasyster fick ett playstation 2. Vi fick med SLY 2 och något race spel. Det var då dagen då jag blev en gamer. Jag älskade sly och ville vara som honom så mycket så jag tjatade på pappa att skaffa en studs matta så jag kunde lära mig volter som Sly kunde. Jag minns att jag var så EXTREMT rädd för en boss i det spelet ”Grevinnan” som är en halv spindel halv människa, på ett uppdrag då man ska sno nycklar ifrån några vakter och… Läs hela »

alexander nordström
Medlem
alexander nordström

mitt bästa spel minne är dagen då jag satte mig vid mammas dator för första gången och hade precis köpt warcraft 2:tides of darkness satt och spelade det i flera timmar helt fast tills mamma kom och tog datorn haha. den dagen klev jag in i gaming / pc världen vilket resulterade i att jag ett antal år senare byggde min första egna dator och började spela wow,starcraft1,cs,css,diablo2/3 med flera!.. tack för mig och önskar alla lycka till!. mvh

gustav järnum
Medlem
gustav järnum

Jag minns när jag och min kompis spelade battlefield bad company 2 och hans stol bara gav upp och brakade ihop tror aldrig att jag har skrattat så mycket i mitt liv. sen så är ju corsair dominator ganska bra minnen för spel också kappa

Vampyric
Medlem
Vampyric

Jag minns tiden då man spelade diablo 2 på 56k modem. Man gick upp mitt i nätterna för att spela, man försökte smyga fram och starta igång datorn och det gick väl ganska okej. Sen så skulle man ringa upp med modemet för att komma ut på nätet.. Det gick ju inte så jävla lysande. Gick inte att stänga av volymen på uppringingen som var på den modellen. Så varje gång man försökte så vaknade ju föräldrarna och skrek någon i stil med ”Inte nu igen! gå och lägg dig för fan” Detta var nog i mitten av 90 talet… Läs hela »

Sven-Erik Hartvigsson
Medlem
Sven-Erik Hartvigsson

Det bästa spel minnet jag har är när jag spelade World of Warcraft (Vanila). När man var 40st personer inne i Molten Core och ser när man kommer in till Ragnaross och alla ställer sig på sina platser. Ser/hör att alla är taggade. Man ser att livet på bossen går ner sakta men säkert, sen så dör typ 30st av spelarna när bossen är på 5% HP. Ser att dom som är i liv kämpar som tusan, efter någon minut som kändes som timmar så ser man att bossen åker ner i lavan och är besegrad. Efter några sekunder så… Läs hela »

Sami morabet
Medlem

Jag minns när jag var liten och min storebror hade köpt postal 2 som han satt och spelade på datorn, Jag fick inte spela det av mina föräldrar men jag smög upp under nätterna och gjorde det ändå, var sjukt nervös under tiden hehe

Max
Medlem
Max

Oj, det finns så många! Ett av dem är när jag spelade Perfect Dark på Nintendo 64 med min pappa, jag var väl 8-9 i början. Jag minns att han blev lite småsur när jag vann över honom haha (Kan ha varit lite för duktig på trashtalk eheh). Runt samma tid minns jag att jag spelade något hotellspel i 2d för mac (långt innan det blev populärt) och jag höll på att bli galen för man kunde inte markera flera rum samtidigt, så jag fick ändra priset på 200+ hotellrum 1 åt gången FLERA gånger om. Men slutade jag spela… Läs hela »