Med mängder av spännande nyheter, artiklar och tester varje vecka är det inte alltid lätt att hänga med i flödet. Med NordicHardwares nyhetsbrev summerar vi höjdpunkterna.

Med introduktionen av NordicHardwares nya webbplats har både mängden och bredden på material som publiceras ökat. Som Sveriges största testare av datorprodukter levererar vi hundratals produkttester per år men även dagliga tips-artiklar, roliga och spännande videoklipp från spel- och teknikbranschen, intressanta pressmeddelande, videoreportage från de stora teknikmässorna och inte minst heta nyheter samt återkommande tävlingar.

Vi samlar höjdpunkterna

För dig som vill få allting serverat på ett väldukat bord finns NordicHardwares nyhetsbrev där redaktionen lyfter fram de artiklar, tester och nyheter som ni läsare funnit mest intressanta under veckan.

Under fjolåret hade vi även tävlingar med priser värda totalt över 100 000 kronor och i nyhetsbrevet får du direkt reda på när det är dags för nästa vinstchans.

Tävla om en TP-Link Archer AC3200-router

TP Link Archer AC3200För att fira nysatsningen på vår nyhetsbrev startar vi givetvis med en tävling där alla som registrerar sig (eller redan är uppskriven), samt bidrar med ett eget tips till innehåll eller upplägg för nyhetsbrevet har en chans att vinna.

Tävlingsvinsten är TP-Link Archer AC3200, en av marknadens kraftfullaste trådlösa routrar med ett värde på hela 2 700 kronor!

Jag vill vinna en TP-Link Archer AC3200!
Skriv din e-postadress i fältet nedan, klicka prenumerera och skriv ditt nyhetsbrevstips i kommentarerna till artikeln - tack och lycka till!

Obs! Tävlingen pågår till den 15:e Maj 2016 och vinnare som utses av NordicHardwares jury kontaktas över e-post. Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

64
Leave a Reply

Please Login to comment
64 Comment threads
0 Thread replies
19 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
63 Comment authors
Kristoffer HjalmarssonFredrikOlleAdam HasanJoakim Johansson Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Morgan Persson
Gäst
Morgan Persson

Nyhetsbrevtips: Datordelar och komponenter för komplett dator i olika prisklasser samt benchmarks test för given dator i diverse titlar.

Samt chansen att vinna denna dator och en given speltitel.

Medlem
Johan Fredriksson

I vårt tekniktäta samhälle där TV-apparater byts ut som dagens strumpor, så vore en ordentlig genomgång av vad de olika teknikerna som de olika tillverkarna sätter sina egna fina namn på verkligen erbjuder 🙂

Oscar
Medlem
Oscar

Nyhetsbrevtips: Skulle vilja se lite mer om aktuella chassin, gärna som är modulära eller som är optimala för olika sorter bruk. Tex tysthet,bra luftgenomströmning eller helt enkelt som är gjord för att ta med sig.

Emma Eriksson
Gäst
Emma Eriksson

Sommaren är en trådlös tid då många ger sig av till sina sommarstugor. Jag vill läsa om hur man tryggar familjefriden när man är fjärran vardagens bredband via fiber. Vilka lösningar finns för uppkoppling när man är ute efter avkoppling?
En annan önskan inför sommaren är ett stort test av marknadens bästa bärbara högtalare som klarar både sommarpartyt och tål att hänga med på badutflykten.

Mattias Neikter
Medlem
Mattias Neikter

Ett nyhetsbrev varje fredag hade jag själv uppskattat. NHW är min personliga favorit av alla dator-nättidningar men då jag och många andra är mycket upptagna av jobb/studier så finns det tyvärr inte så mycket tid till läsande under vardagarna. Ett nyhetsbrev som sammanfattar veckans viktigaste nyheter, tester och guider samt bjuder på en trevlig datorinriktad krönika hade verkligen satt pricken på i:et. Samtidigt vill jag även personligen se en guide på hur man rengör sin dator på bästa sätt utan risk för ESD. Använder själv dammfilter i varje luftinsug men lik förbannat letar sig damm in ändå. Tack alla på… Läs hela »

Håkan
Medlem
Håkan

M.2 ssd hur bra är dom mot sata/pcie/msata, är dom värt priset eller ska man vänta tills intels optane kommer. Info om nya grafikkorten som ska ersätta 970/980.
Jämförelse mellan routrar, hur dyr behöver man innan det blir overkill.

Anton Gustafsson
Gäst
Anton Gustafsson

Tips och tricks på vad man kan göra med gammal hårdvara, snabba upp datorn och guider på prisvärd hårdvara just nu.

Medlem
Anders Windahl

Ett digitalt lifehack i varje brev. Något som gör vardagen enklare/smidigare.

Medlem
ecsjjgg

Skriv om hur man bygger en maxad speldator, med lite olika budgetar, t.ex. upp till 6000, upp till 10000, 20000, unlimited…

Alexander Olsson
Medlem
Alexander Olsson

Kul att ni verkligen satsar på användarinput! Jag har tre förslag jag gärna skulle se i ett nyhetsbrev från er. 1. Ni har otroligt omfattande tester och testdatabaser. Ni försöker verkligen profilera er som Sveriges största testare av datorprodukter och detta borde synas i mailutskicken. Jag föreslår att det finns tydliga och lättöverskådliga tabeller/bilder/grafer/listor över vinnare i varje testkategori, där det kanske också skulle vara kul att se olika förslag för olika prisklasser. Typ ”Bästa prestanda, mest prisvärda och redaktörens val” för alla de kategorier ni har tester för. Kan eventuellt bli lite mycket, men det finns sätt att lösa… Läs hela »

pege63
Gäst
pege63

Allt går mer mot trådlösa nätverk jag skulle vilja se mer tester av AC Routers, AC ACCESS PUNKTER, Skrivare, Fibermodem, Switchar. Grejor som inte bara vänder sig till hemma marknaden utan tänka lite utanför boxen och titta mer på PRO marknaden, som har bättre grejor som INTE kostar mer än vanliga hemma marknads prylar utan är bättre rustade för det man behöver kan ta som ett exempel ”Ubiquiti Unifi” prylar som är bättre på tex AP, Routrar, Switchar. Med tanke på alla PC prylar som testas nu så borde detta vara nästa steg för utan dessa prylar inget nätver/WIFI/Trådat hemma… Läs hela »

Medlem

En smidig överblick över veckan som varit med länkar.
Sammanfatta med egna tankar hur ni ser på det som varit. Försöka få med små nyheter som inte är tillräckligt stora för att få en egen artikel. En tävling varje vecka där man kan vinna små prylar från NH, tex en tshirt.

Fredrik Galfi
Gäst
Fredrik Galfi

Klockrent hade varit ifall ni hade haft med i nyhetsbladet angående hur man bygger sin egen dator på bästa sätt.. jobbar själv med datorer och ser allt för ofta hur ett ”amatör proffs” byggt där ingenting funkar eller det ser ut som världarnas krig inuti.. så en artikel om hur man går tillväga för att bygga en egen dator, dels vad man ska tänka på säkerhetsmässigt för att inget ska gå sönder, dels vad som passar bäst med vad t.ex. att en spelmaskin med GTX 980 passar bra med i7 eller i5, mindre bra med en i3.. tack för ordet!

John Öbrell
Gäst
John Öbrell

Hemma byggen med alldagliga och tillgängliga material.

Ann-Charlotte Larsson
Medlem
Ann-Charlotte Larsson

Ett nyhetsbrev med tips om pågående/kommande tävlingar hos er och era samarbetspartners skulle vara toppen, då det är precis som ni själva skriver, väldigt lätt att missa i ett stort informationsflöde. Vad jag mer önskar är en strukturerad genomgång om vad ni gjort för tester och när, tillsammans med en direktlänk till dem från nyhetsbrevet. Även de vanligaste problemen vi har med dagens teknik och om ni har lösningar till dessa så gärna en direktlänk igen (ja, jag vet, jag är lat :)) Uppgradering av gamla datorer är hett, då de flesta inte vill köpa helt nytt, utan nöjer sig… Läs hela »

Jakob Nyström
Medlem
Jakob Nyström

En genomgång av olika typer av skärmar/projektorer, för/nackdelar, pris osv. Det skulle vara kul att veta vad ni tror och tycker om ”bendable oled screens” och vad dessa kan komma att användas till!

Medlem

Dator riggar för olika ändåmål (servrar,gaming,programering etc) i 5bästa (insteg,amatör,mellan,proffs och extrem) samt priser på dem.

mozilla/chromes bästa addons!
Roligaste apparna i windows store! :p
Bästa skärmsläckarna! :p
onödiga program man får med datorn.

Morris Österman
Gäst

John McAfee har i flera olika intervjuver pratat om säkerhetsbrister i IOS. Att FBI vill att apple modifierar sin mjukvara så att den inte längre är lika säker vilket resulterar i att de får ett lättare arbete i att spionera på användare.
Ni kan gärna gå in på det. Allt om mobilsäkerhet och antivirusprogram till dessa!

Jan Guméus
Medlem
Jan Guméus

Jag skulle vilja se ett test av prylar för nätverk via elnätet och test av NAS med 2 bay eller 4 bay.

Medlem
Jerker Nilsson

Tips för hur man som ickeproffs på datorer etc får en snabbare och stabilare wifi, mellan alla prylarna i hemmet.

Danni
Gäst
Danni

Månadens bästa köp/tips/guide vore awesome

Kalle Wallin
Medlem

Layouten! Ämnesraden lovar så mycket, sedan scrollar man som besatt för att hitta det som verkade mest intressant, för att inse att man måste klicka sig in på siten efter att ha nött ut sitt mushjul med en kilometer nyhetsbrev. Titta på Dustin eller Microsofts nyhetsbrev med kolumner, spalter och tydliga rutor – där får plats mer på mindre yta! Jag förstår att ni vill ha in lite artikeltext i varje post i nyhetsbrevet, men det borde gå att ha två i bredd åtminstone 🙂

Markus Christensen
Gäst

i vårat ständigt utvecklande sammhälle så är det viktigt att hänga med tekniskt därför tycker jag att mer invecklade data skall finnas i ett nyhetsbrev som exempel grafikkortstester samt guider hur man tex får bättre fps i spel hur man kopplar in nät osv

persson78
Medlem
persson78

En stående NHW-dator som uppdateras kontinuerligt.

Philip Gabriel Andersson
Medlem
Philip Gabriel Andersson

Nyhetsbrevtips: Hitta det skönaste VR headsetet. Ni kan ranka dem i stil, komfort, kvalité, och vad man får för priset 🙂

Peter Kjellsson
Medlem
Peter Kjellsson

Ett nyhetsbrev har ju flera funktioner. En av dem är att locka läsaren till hemsidan för att ta del av en artikel. En annan är att hålla läsare uppdaterade om vad som hänt den senaste veckan, när läsaren inte hinner skumma igenom hela hemsidan. Skulle det vara möjligt att innehållet i nyhetsbrevet är baserat på en profil som man lämnat på sida, det vill säga att man får information om det man själv fyllt i. De som inte vill ha en profil på hemsidan får istället information de artiklar/händelser/trådar som under veckan röstats fram (till exempel genom tumme upp/ned) och… Läs hela »

Mikael
Gäst
Mikael

Kul projekt att göra med gammal avlagd hårdvara, alternativt minidatorer (ex raspberry pi etc)

Benjamin Trollblad
Gäst

Nyhetsbrevtips: Olika high/mid/low end datorer där ni verkligen kollar vilka spel och prossesorer som funkar på datorer, typ möt dem mot varandra, hur många kan ha spotify, skype, stream, crysis, skyrim och overwatch igång samtidigt? Då blir det mer än riktigt ”Detta kan datorn göra, detta är inne i datorn” så får ni hård PR på delarna/ hela datorerna. Ni kan också ha speciella erbjudanden i era nyhetsbrev hos t.ex. Webhallen, Inet, hos er! osv ENDAST för dem som får nyhetsbrevet, vilket lockar folk att skriva upp sig mer. Gärna lite allmänna erbjudanden också kan ni kicka in för att… Läs hela »

Marcus Donnerhag
Gäst
Marcus Donnerhag

Nyhetsbrevtips: Backup och säkerhet.. säkerheten måste verkligen blir mer fokuserad bland allmänheten som inte förstår riskerna av ett digitalt samhälle.

Oscar Alvermalm
Medlem
Oscar Alvermalm

Vill se något om övervakning via nätet med hjälp av kameror och annat skoj

Pierre Karlsson
Gäst
Pierre Karlsson

En artikel om prisvärda trådlösa nätverkskort, med fokus på såna som funkar ”bäst” i lägenhets hus.

Medlem
Fredrik Baberg

Nyhetsbrevtips: då semestern närmar sig: Genomgång av IoT och relaterade produkter, främst fokus på smart/uppkopplat hem. Övervakning, larm m.m.
Både färdiga produkter och en kortare introduktion till att sätta upp ett eget system. Kan även inkludera hur man återanvänder befintlig hårdvara för det syftet.

Christoffer
Gäst
Christoffer

En genomgång på olika backup system och fördelar och nackdel med dessa

Thure
Gäst
Thure

Fortsätt med era väldigt genomgående tester där ni tar fram allt om mobiler, tv apparater och liknande. är väldigt givande att få läsa när man själv ska välja och inte kan känna på dem själv. en annan ide är kanske hur man åtaranvänder datorkomponenter och liknande så det passar in i dagens miljötänkande samhälle där konsumtion är ett problem!

Alexander Enlund
Medlem
Alexander Enlund

skillnader mellan klockhastigheter, både CPU och GPU, vilka klockhastigheter som behövs för att spela olika spel eller använda olika grafikprogram mm.

Jimmy
Gäst
Jimmy

jag älskar verkligen Er site men för en person som inte är 20 års åldern längre utan har blivit bli lite äldre så kan jag känna att det blir lite väl mycket tekniska detaljer ibland vilket jag förstår att de yngre kanske vill ha. men gör en sammanfattning för oss äldre. t ex om man jämför flera grafikkort från olika prisklasser så kan man skriva när man ett lite dyrare och när man behöver ett lite dyrare. för om man frågar i affären så vill de nästan alltid sälja dyrare än det man behöver. hade varit kul i nyhetsbrevet med… Läs hela »

Filip Ström
Medlem
Filip Ström

Hur ska man få in tv-signaler idag?? Parabol eller via fiber/ADSL??

Nico Saxén
Medlem
Nico Saxén

Skillnaden mellan DDR3 och DDR4, och bättre/sämre med snabbare/mera RAM

Rasmus Björk
Medlem
Rasmus Björk

Mitt förslag är att utse månadens läsare. Månadens läsare är den som skickar in ett bra tips, köpråd, artikel, en klipp på ens spelande eller en bild på sitt datorbygge. Det kunde vara en kul tradition och är relativt enkelt att implementera. NHW handlar ju ändå om läsarna i slutändan 🙂

Philip Johansson
Gäst
Philip Johansson

Semi-simrace. Jag vill ha en artikel för den vanlige dödliges plånbok om hur man sätter upp en helt fungerande race-sim rig. På Youtube/Google idag finns endast videos på race-riggar där man funderat på hur de använder datorn när de inte racear.

Hur får man på bästa sätt till det när man har tre skärmar och har dem på ett skrivbord och dels använder det som en vanlig dator och dels en race-rigg.

Jay Ess
Medlem
Jay Ess

Ett fotoreportage där man följer ett IP-paket från datorn->router->källarutrustning->POP->ISPs ”storrouter”->repeaters->destination. Där varje steg visas med foto samt rejäl teknisk förklaring ala Jörgen Städje.

Jacob Danielsson
Medlem
Jacob Danielsson

Fortsätt med samma men gör de oftare.

Linus Nilsson
Gäst
Linus Nilsson

Många i dagens samhälle ha inte så bra koll på dator säkerhet så tror det skulle kunna vara en bra sak och för som ”kan” behöver kanske en påminnelse.

Martijn Wullems
Gäst
Martijn Wullems

En liten inslag av datorns histori genom tiden. Tex För 20 år sedan kom dell ut med en ”insert PC here”

Robin Hassel
Gäst
Robin Hassel

Skulle vilja se en artikel om hur gaming är mer än bara spelande för vissa personer som har det svårt i livet, ett ställe där de kan vara i för att fly verkligheten, skaffa vänner och umgås!

Fabian Libert
Medlem
Fabian Libert

Lägg till en liten comic eller serietidning, kan handla om datorernas liv eller bloopers på en vecka på nordichardwares kontor. Behöver inte vara fancy, det finns säkert redan någon hos er som har skillzen att kluddra ihop något som skulle vara kul att se o läsa varje vecka! (Utöver era fantastiska recensioner då;))

Alf Vallstén
Medlem

Härligt med en bra router. Kanske slipper latency problem och bli utslängd jag försöker göra något på nätet.

Alf Vallstén
Medlem

Sommaren är varm och värme tar på komponenter. Jag skulle vilja läsa om hur jag kan ta hand om min dator under sommaren. Det vill säga hur jag tar hand om kylning, rengöring och dylika saker. Helt enkelt underhåll utav både bärbar/stationär dator.

Dennis Gustavsson
Gäst
Dennis Gustavsson

Guider hur man snabbar upp sin gamla burk, ordentligt och stort test av sommarens grafikkort samt mobiler då man har båda i kikaren i sommar samt grundliga tester av kommande VR set! så man vet om man ska satsa eller vänta!

Oskar Stenvall
Gäst
Oskar Stenvall

Skulle nog säga som flera andra har sagt. Olika datorbyggen i några prisklasser så man kan få en överblick vad man kan satsa på med den budgeten man har.