Efter en lång och mödosam process har redaktionen nu gått igenom alla bidrag i vår nyhetsbrevstävling och efter en hård utslagsprocess utsett en routervinnare.

Tillsammans med TP-Link bjöd vi upp till nyhetsbrevstävling tidigare i maj med målet att förbättra NordicHardwares nyhetsbrev ytterligare. Vi efterfrågade tips och idéer för framtida nyhetsbrev och fick en rörande respons med många kloka och finurliga tips, både kring innehåll och upplägg av våra nyhetsbrev.

Se även: Video: TP-Link Archer C3200 – Kompakt trippelband-router

Vi bugar och bockar för alla tips och idéer varav flera kommer att bearbetas in i nyhetsbrevet framöver. Slutligen var vi trots allt tvugna att utse en vinnare och det blev Alexander Olsson som med tre tunga punkter lyckades pricka in flera spännande förbättringar som vi hoppas anamma inom kort.

Läs Alexanders nyhetsbrevstips
Kul att ni verkligen satsar på användarinput! Jag har tre förslag jag gärna skulle se i ett nyhetsbrev från er.

1. Ni har otroligt omfattande tester och testdatabaser. Ni försöker verkligen profilera er som Sveriges största testare av datorprodukter och detta borde synas i mailutskicken. Jag föreslår att det finns tydliga och lättöverskådliga tabeller/bilder/grafer/listor över vinnare i varje testkategori, där det kanske också skulle vara kul att se olika förslag för olika prisklasser. Typ ”Bästa prestanda, mest prisvärda och redaktörens val” för alla de kategorier ni har tester för. Kan eventuellt bli lite mycket, men det finns sätt att lösa det rätt smidigt ändå tror jag.

2. Ledare/Krönika. De flesta av oss som läser nyhetsbrevet håller nog rätt bra koll ändå på vad för nyheter ni publicerar. Självklart bör den typen av information finnas med i ert nyhetsbrev, men jag hade jättegärna sett en inledande i brevet som var mer av karaktären från en dagstidnings ledarsidor. Det är material som kanske inte är så lätt att få med i nyhetsartiklarna på hemsidan, men som är otroligt kul att läsa. Till exempel analyser kring tekniktrender, kuriosa om nyligen genomförda tester, observationer från era liv som professionella testare eller vad för något som helst som liksom ligger lite utanför den sakliga nyhetsrapporteringen och testningen och som blir lite mer personligt från skribenten till oss följare/läsare.

3. Bubblare i forumet. Lyft ut de ämnen som diskuterats mest i forumet och avhandla vanliga frågor där eller bara belys ämnet. Skulle gå att göra både mycket sakligt men också lite mer i stil med punkt 2 ovan.

Jättekul med allt som händer med NHW just nu! Ser verkligen fram emot att vara en del i er (vår) förändring!

Stort grattis till Alexander och ett om inte större Tack till alla er som deltog och redan gjort NordicHardwares nyhetsbrev till det bättre. Håll utkik för flera häfta tävlingar och artiklar på NordicHardware!

Missa inte att signa upp er för vårt nyhetsbrev där vi sammanfattar veckans häftigaste nyheter och tester samt bjuder på tävlingar och framöver även andra godsaker.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Alexander Olsson Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Alexander Olsson
Medlem
Alexander Olsson

Åh, vad roligt att just jag vann! 😀 Hur får jag tag i min vinst?